Ο πρόεδρος της ΚΟΠ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Αυτό που προβληματίζει είναι η οργάνωση και η ασφάλεια»

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Αυτό που προβληματίζει είναι η οργάνωση και η ασφάλεια»
Photo Credits: INTIME

«Αυτό που προβληματίζει είναι η οργάνωση του τελικού και η ασφάλεια», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη διοργάνωση ή μη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο ΓΣΠ της Λευκωσίας μίλησε την Τετάρτη (12/4) ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας.

Για την πορεία των επαφών και συζητήσεων που γίνονται ώστε ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος να γίνει στο ΓΣΠ της Λευκωσίας μίλησε ο Γιώργος Κούμας, στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και κάτι».

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας υποστήριξε πως τα πάντα εξαρτώνται από την αστυνομία.

«Μετά από την επίσημη επιστολή της ΕΠΟ ξεκινήσει η διαδικασία για να έχουμε τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ. Είμαστε σε επαφή με την Αστυνομία Κύπρου, αλλά και με την ΕΠΟ και αναμένουμε τις εξελίξεις. Είναι ένας τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο, δεν είναι και το πιο εύκολο για την Αστυνομία να αποφασίσει. Θα γίνουν συναντήσεις και θα ληφθεί η τελική απόφαση. Αγωνιστικά μπορεί να γίνει στην Κύπρο. Υπάρχει το γήπεδο, υπάρχει η ημερομηνία, αλλά αυτό που προβληματίζει είναι η οργάνωση του τελικού και η ασφάλεια. Είναι κάτι το οποίο μελετά η Αστυνομία, το Υπουργείο και θέλουμε περισσότερη πληροφόρηση από την ΕΠΟ για τους οπαδούς που θα έρθουν στην Κύπρο. Δεν έχουμε κάτι επίσημο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί η Αστυνομία από μόνη της να πάρει απόφαση πριν έχει όλες τις λεπτομέρειες».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X