Τι έκανε η ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ «ποδοπάτησε» τον Ολυμπιακό μόλις έστριψε από τη Δεκελείας με 3-0 και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ που ήξερε ο Ολυμπιακός τελείωσε, μόλις έστριψε από τη Δεκελείας με την Ένωση να σπάει ένα καταραμένο κακό σερί επί των «ερυθρόλευκων» με 3-0 και παίρνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

Τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet πήρε η ΑΕΚ. Η Ένωση καθάρισε 3-0 τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό, στην OPAP Arena, χάρη σε δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία (3′, 90+13′ πεν.) και αυτογκόλ του Σαμασέκου (28′).

Το ματς ήταν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με λίγες φάσεις για τις δύο ομάδες, με την Ένωση να εκμεταλλεύεται το δυνατό της ξεκίνημα και τα πολλά και σοβαρά αμυντικά λάθη των «ερυθρόλευκων» για να βρει τα δύο γκολ που ουσιαστικά έκριναν την έκβασή του. Δύο δοκάρια για την ομάδα του Μίτσελ με τον Γκάρι Ροντρίγκες (14′, 56′), δοκάρι και για αυτή του Αλμέιδα με τον Μάνταλο (61′). Ακυρώθηκε -μέσω VAR- γκολ του Εμβιλά στο 76′.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού μετά από 5 χρόνια και 16 αγώνες, με την Ένωση να συμπληρώνει τότε 12 ματς αήττητη στο νέο «σπίτι» της.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X