Η δημοσιογραφική ομερτά των «αιωνίων» και το δώρο της συσπείρωσης!

Η δημοσιογραφική ομερτά των «αιωνίων» και το δώρο της συσπείρωσης!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης που αποκάλυψε το ηχητικό με τους διαλόγους στο αεροδρόμιο καταγράφει γεγονότα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκλονίζεται από ένα ακόμα σκάνδαλο! Από τη μία πλευρά υπάρχει μία ομάδα που παλεύει να αποδείξει ότι έχει γίνει ένα απίστευτο όργιο εις βάρος της και από την άλλη υπάρχουν δύο ομάδες οι οποίες έχουν συμμαχήσει για ακόμα μία φορά και παλεύουν με νύχια και με δόντια προκειμένου να κουκουλώσουν ένα θέμα και να κλείσουν το στόμα της πρώτης με απίστευτες μεθοδεύσεις!

Το θέμα με τους μεθυσμένους Πολωνούς το έβγαλε το SDNA. H συγκεκριμένη ιστοσελίδα ΔΕΝ ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Όλοι γνωρίζουν ότι έχει άλλον ιδιοκτήτη. Αμέσως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το ακολούθησαν όλοι χρησιμοποιώντας ως επί το πλείστον τον τίτλο: «Μεθυσμένους έφερε ο Μπένετ».

Όταν όμως αντιλήφθηκαν ποιο είναι το πραγματικό παρασκήνιο, άρχισαν να γυρίζουν το μπιφτέκι. Όλοι τους μέχρι που φτάσαμε να μας «ενημερώσουν» πως οι Πολωνοί δεν ήταν μεθυσμένοι, αλλά το θέμα το κατασκεύασε η ΑΕΚ!

Το θέμα είχε και συνέχεια στον… Libero. Όπως όλοι γνωρίζουν ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη ΔΕΝ ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Έχει άλλον ιδιοκτήτη. Εκεί λοιπόν μίλησε ο «παθών» και αποκάλυψε και άλλα πράγματα από αυτή την ιστορία από το αεροπλάνο μέχρι τον ιμάντα των αποσκευών όπου έγινε και το τελικό επεισόδιο.

Όσο περνούσαν οι μέρες και ενώ ήταν ξεκάθαρο πως μετά το σκάνδαλο της Τούμπας, πήγαν να «στήσουν» την ΑΕΚ για δεύτερη φορά, αυτοί που άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο ήταν αυτοί που… έχασαν από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη. Ο Άρης, ο οποίος συναίνεσε να γίνει η αλλαγή του διαιτητή! Γιατί και να ήθελε η ΑΕΚ δεν μπορούσε να τον αλλάξει μόνη της. Ο οποίος δεν έχει αδικηθεί από τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου, που δεν αλλοίωσε κανένα αποτέλεσμα!

Ξαφνικά λοιπόν βλέπουμε μία ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό εις βάρος της ΑΕΚ και μία σφοδρή επίθεση της ΑΕΚ στον Αλαφούζο. Διότι για την ποδοσφαιρική ομάδα του «τριφυλλιού» και τον προπονητή του, η ΑΕΚ δεν είπε κουβέντα! Ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» λοιπόν, αυτός που έκανε δημόσιες καταγγελίες για πακιστανικά τηλέφωνα, αλλά την κρίσιμη στιγμή έπαθε… αμνησία και ειδικά φέτος έχει επιτεθεί πολλάκις στην ΑΕΚ, αντέγραψε ατάκες ανάλογες με αυτές που έλεγε ο Μαρινάκης πριν από χρόνια.

Την Τρίτη, ήρθε να κάνει νέα επίθεση ο Ολυμπιακός στην ΑΕΚ. Το σχέδιο ήταν προμελετημένο, αλλά πλέον η ΑΕΚ ξέρει που στόχευε η ομάδα του Πειραιά και δεν ασχολήθηκε επικοινωνιακά. Άλλωστε από το προηγούμενο βράδυ το είχε πάρει το μήνυμα… Το έπραξε όμως εξαιρετικά στη σύσκεψη της Λίγκας. Εκεί όπου ως δια μαγείας Μαρινάκης και Αλαφούζος (ο τελευταίος ήταν για χρόνια στο στόχαστρο των οπαδών του «τριφυλλιού» διότι όπως έλεγαν ήταν «μπροστινός» του πρώτου), μιλούσαν σαν ένα!

Όλες αυτές τις μέρες βλέπουμε να «θάβονται» ειδησεογραφικά οι θέσεις της ΑΕΚ, να κατεβαίνουν επίσημες ανακοινώσεις από τα social media συγκεκριμένων ειδησεογραφικών σελίδων των ιδιοκτητών των… άλλων και μία τιτάνια προσπάθεια φίμωσης. Μόνο που οι Ρανταπλάν δεν καταλαβαίνουν, ότι την εποχή των social media αυτό που κάνουν προκαλεί ακριβώς το αντίθετο! Και προσφέρουν στην ΑΕΚ ένα τεράστιο δώρο! Αυτό της συσπείρωσης σε όλα τα επίπεδα!

Κάπως έτσι φτάσαμε στο βράδυ της Τρίτης. Μέσω της ιστοσελίδας newsbreak, φέραμε στο φως της δημοσιότητας ηχητικό ντοκουμέντο από το επεισόδιο μέσα στο αεροδρόμιο. Εκεί όπου ακούγονται ξεκάθαρα οι απειλές του ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ Πολωνού διαιτητή! Διότι κανένας νηφάλιος άνθρωπος δεν θα μπορούσε χωρίς κανέναν λόγο και αιτία να επιτεθεί σε κάποιον άλλο. Τουλάχιστον κάποιος… νορμάλ. Γιατί αν δεν ήταν μεθυσμένος, ήταν σίγουρα για τα σίδερα!

Το θέμα όπως περίμενα «θάφτηκε» από τους… άλλους. Οι οποίοι όταν κάποιο θέμα προκύψει για τις ομάδες τους δεν διστάζουν να κάνουν αναπαραγωγή – αντιγραφή θέματα από ειδησεογραφικά site. Τώρα όμως θα χάλαγε το «παραμύθι» τους.

Η ομερτά που επιχείρησαν πέτυχε, αλλά το θέμα έγινε ΤΟΥΜΠΑΝΟ χάρη στα social media και τα «κιτρινόμαυρα» site. Και τώρα όλοι ξέρουν! Όλοι γνωρίζουν τι επιδίωξαν να κάνουν στην ΑΕΚ.

ΥΓ: Η ΑΕΚ στη συνεδρίαση της Λίγκας ζήτησε από τον συνεταιρισμό να στείλει και αυτός αίτημα για τα video από το αεροδρόμιο για να χυθεί φως στην υπόθεση. Εννοείται πως δε το έπραξαν. Διότι αν το έκαναν θα ξεφτιλίζονταν παγκοσμίως! Πλέον η υπόθεση έχει πάει στην UEFA και θα δούμε που θα καταλήξει. Σημασία έχει πως το νέο σκάνδαλο δεν πέρασε και αν για ένα πράγμα είμαι βέβαιος, είναι ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχει απίστευτα σκηνικά!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X