Χωρίς Χάμες, αλλά με Σαμασέκου κόντρα στην ΑΕΚ - Η αποστολή του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Χωρίς Χάμες, αλλά με Σαμασέκου κόντρα στην ΑΕΚ - Η αποστολή του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Χωρίς Χάμες, αλλά με Σαμασέκου στη ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ανιγκό για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Κολομβιανός σταρ δεν είναι στην αποστολή στην οποία μεταξύ άλλων γυρίζει ο Σαμασέκου. Η απουσία του Χάμες είναι η πιο… τρανταχή της αποστολής.

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι επιλογές του κ. Ανιγκό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 19:30) την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον δεύτερο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη (11/4) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κουτσίδης, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Εικόνα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X