Πιόλι: «Το Champions League είναι μέρος της ιστορίας της Μίλαν»

Πιόλι: «Το Champions League είναι μέρος της ιστορίας της Μίλαν»
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά όσα είπε ο Πιόλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανο Πιόλι και η Μίλαν αντιμετωπίζουν αύριο (12/4) τη Νάπολι στο «Diego Armando Maradona» στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Champions League.

Η Μίλαν παίζει ξανά στους προημιτελικούς της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στον κόσμο 11 χρόνια αργότερα.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι «με ή χωρίς τον Όσιχεν, η Νάπολι είναι πολύ δυνατή».

Αυτό δήλωσε μιλώντας σήμερα (11/4) στους δημοσιογράφους, ενώ λίγο μετά επιβεβαιώθηκε ότι ο Νιγηριανός επιθετικός δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του ιταλικού Νότου

«Είμαστε ήρεμοι. Έχουμε προετοιμάσει τον αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε εξαιρετική εμφάνιση», είπε ο Πιόλι, που πανηγύρισε θρίαμβο (0-4) με τη Μίλαν στο ίδιο γήπεδο στις 2 Απριλίου σε αγώνα για τη Serie A.

«Το Champions League είναι μέρος της ιστορίας της Μίλαν, για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να περάσουμε, γνωρίζοντας ότι η Νάπολι είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος», συμπλήρωσε ενώ για το 0-4 του πρωταθλήματος τόνισε:

«Αυτή είναι μια άλλη διοργάνωση. Αυτή τη φορά το ματς είναι από μόνο του ιστορικό. Η Νάπολι μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικές καταστάσεις στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να παίξουμε καλά και να επιλέξουμε καλά τις αποφάσεις μας».
Η Μίλαν είναι η δεύτερη ομάδα με τα περισσότερα Κύπελλα Πρωταθλητριών/ Champions League (7, μετά τα 14 της Ρεάλ Μαδρίτης), με το τελευταίο  από την σεζόν 2006-07 στην Αθήνα (2-1 τη Λίβερπουλ).

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X