Έξαλλη η Σακίρα: «Σταματήστε να κυνηγάτε τα παιδιά μου!»

Έξαλλη η Σακίρα: «Σταματήστε να κυνηγάτε τα παιδιά μου!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αντίδραση της Σακίρα προκάλεσε το ανελέητο «κυνηγητό» που δέχονται η ίδια και κυρίως τα παιδιά της από ΜΜΕ και παπαράτσι.

Η Κολομβιανή ποπ σταρ έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ και μετακόμισε πλέον στο Μαϊάμι. Όμως η αδιακρισία των media συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να απευθύνει έκκληση μέσω social media.

«Σε μια περίοδο με αλλαγές στη ζωή μου, είναι κατανοητό να υπάρχει αυτή η μόνιμη περιέργεια από μερίδα των ΜΜΕ για μένα και την οικογένειά μου. Ωστόσο, τα παιδιά μου, ο Μίλαν και ο Σάσα, πέρασαν μια πολύ δύσκολη χρονιά και έχουν υποστεί συνεχές κυνηγητό από παπαράτσι και ΜΜΕ στην Βαρκελώνη. Τώρα που αρχίζουμε ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές μας, παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των παιδιών μου.

Σας ζητώ να σταματήσετε να τα ακολουθείτε ως την έξοδο του σχολείου τους ή να τα περιμένετε στην είσοδο του σπιτιού μας ή να κυνηγάτε στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, όπως συνέβαινε καθημερινά στην Βαρκελώνη, προκειμένου να πάρετε φωτογραφίες ή να αυξήσετε την τηλεθέασή σας. Θέλω να πιστεύω πως οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι έχουν την ευαισθησία να αντιληφθούν πως πρέπει να σεβαστούν την ψυχική υγεία δύο παιδιών 8 και 10 ετών, που θέλουν απλώς να ζήσουν μια ήρεμη ζωή και όχι να είναι διαρκώς στο επίκεντρο των ΜΜΕ. Η έκκληση αυτή δεν γίνεται από μένα ως καλλιτέχνιδα, αλλά ως μητέρα που θέλει να προστατεύσει την ψυχική και συναισθηματική υγεία των παιδιών της, ώστε να ζήσουν μια χαρούμενη ζωή, όπως αξίζει σε κάθε παιδί. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X