Ντέμης: «Η διαφορά που έχει η ΑΕΚ από τους ανταγωνιστές της είναι το ρόστερ της και πώς ο Αλμέιδα τους κρατάει όλους χαρούμενους» (VIDEO)

Ντέμης: «Η διαφορά που έχει η ΑΕΚ από τους ανταγωνιστές της είναι το ρόστερ της και πώς ο Αλμέιδα τους κρατάει όλους χαρούμενους» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Η διαφορά που έχει η ΑΕΚ από τους ανταγωνιστές της είναι το ρόστερ της και πώς ο Αλμέιδα τους κρατάει όλους χαρούμενους», ήταν το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εμφάνιση του Τσούμπερ, αλλά και στην εικόνα της ΑΕΚ με τον Άρη στην κυριακάτικη αναμέτρηση της OPAP Arena αναφέρθηκε στο Monday FC της NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι το ΑΕΚ – Άρης», είπε αρχικά ο Ντέμης και πρόσθεσε: «Ο Άρης πρέσαρε ψηλά και δυσκόλεψε την ΑΕΚ, το έκανε και με τον ΠΑΟΚ. Δυσκόλεψε την ΑΕΚ με κριτήριο τα προηγούμενα ματς της ΑΕΚ. Φάνηκε επικίνδυνος ο Άρης, πράγμα που δεν το συναντάμε πολλές φορές στη Νέα Φιλαδέλφεια».

«Δεν βγήκε το ματς με τα δύο αμυντικά χαφ, έλειπε η κάθετη πάσα, έλειπε ένας Πινέδα -Μάνταλος και στο β’ ημίχρονο το διόρθωσε ο Αλμέιδα», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στον Ελβετό άσο.

«Ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ στα τελευταία πολλά ματς της ομάδας είναι ο Τσούμπερ. Το πρώτο του γκολ είναι καταπληκτικό. Έχει μία συμπεριφορά όταν μπαίνει, ότι “μπαίνω και θα το βάλω”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικολαΐδης.

Ντέμης: «Η διαφορά που έχει η ΑΕΚ από τους ανταγωνιστές της είναι το ρόστερ της και πώς ο Αλμέιδα τους κρατάει όλους χαρούμενους» (VIDEO)

Και πρόσθεσε: «Ο καλός Τσούμπερ ταιριάζει στην καλή ομάδα και μπορεί να παίξει ως σέντερ φορ και το δείχνουν οι αριθμοί του. Οι καλύτεροι παίκτες της ΑΕΚ στο ματς μςε τον Άρη, ήταν αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο, οι Πινέδα, Μάνταλος και Τσούμπερ».

Για να σπεύσει στη συνέχεια να επισημάνει πως για την ΑΕΚ δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι αλλάζει η εικόνα προς το καλό, με τις αλλαγές της. «Η διαφορά που έχει από τους ανταγωνιστές της είναι το ρόστερ της και πώς ο Αλμέιδα τους κρατάει όλους χαρούμενους παρότι δεν μπορούν να παίξουν όλοι», υπογράμμισε.

«Έχει πέσει ο ρυθμός της ΑΕΚ, αλλά έχει ποιότητα στο ρόστερ για να παίρνει τα ματς. Πάλι ήταν καλύτερη με τον Άρη και πήρε το ματς», σημείωσε ακόμη ο Ντέμης, ο οπο΄θος αναφέρθηκε στις φάσεις που είχε ο Αραούχο και δη αυτή του β’ ημιχρόνου. «Στην ευκαιρία του Αραούχο, κάνει τρομερή απόκρουση ο Κουέστα. Δεν το έχασε ο Αραούχο, έκανε τρομερή επέμβαση ο Κουέστα», είπε χαρακτηριστικά που έπλεξε το εγκώμιο του Άρη λέγοντας πως «ήταν εντυπωσιακός ο Άρης σε ό,τι αφορά την πίεση, όσο η ώρα περνούσε κουραζόταν, η ΑΕΚ πίεζε και έφθασε στη νίκη».

Ενώ μεταξύ άλλων ο Ντέμης αποκάλυψε και τον λόγο που δεν πήγε στο ματς. «Το ματς λίγο το φοβόμουν και γι’ αυτό δεν πήγα στο γήπεδο. Δεν ήξερα πώς θα εμφανιστεί ο Άρης. Έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς με βάση το ρόστερ του. Θα μπορούσε να κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ», είπε χαρακτηριστικά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X