ΑΕΚ: Μέρα με τη μέρα θα εκτιμάται η κατάσταση του Αραούχο!

ΑΕΚ: Μέρα με τη μέρα θα εκτιμάται η κατάσταση του Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει με την κατάσταση του Σέρχιο Αραούχο ενόψει του φινάλε της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ένας από τους παίκτες με τον οποίο ξεκινάει η ενδεκάδα της ΑΕΚ κάφε εβδομάδα. Με τον Ματίας Αλμέιδα έχει αναλάβει ένα διαφορετικό ρόλο και είναι απόλυτα χρήσιμος στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Ένωση.

Χθες στο δεύτερο λεπτό η ατυχία ήταν διπλή για τον Αργεντινό. Από τη μία ήταν η χαμένη του ευκαιρία με το κεφάλι έπειτα από σέντρα του Λιβάι Γκαρσία και από την άλλη ήταν ένας πόνος που προέκυψε στο γόνατο. Ο Αραούχο αντικαταστάθηκε εν τέλει στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, έχοντας απωλέσει ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία σε ένα σουτ που έβγαλε ο Κουέστα.

Πηγαίνοντας προς τον πάγκο, ο Τσίνο κρατούσε το γόνατό του και έδειχνε να πονάει. Γεγονός που ανησύχησε τους ανθρώπους της Ένωσης. Οι πόνοι είναι δεδομένο πως ταλαιπωρούν τον Αργεντίνο επιθετικό του Δικεφάλου και όλοι είναι από… πάνω του.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα βλέπουν μέρα με την μέρα πως θα εξελίσσεται η κατάστασή του και αναλόγως θα πράξουν αναφορικά με τα επόμενα παιχνίδια.

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X