Προπονήθηκε μόνος του ο Οσιμέν - Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον προημιτελικό με την Μίλαν

Προπονήθηκε μόνος του ο Οσιμέν - Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον προημιτελικό με την Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, προπονήθηκε μόνος του την ημέρα του Πάσχα, ελπίζοντας πως θα έχει επιστρέψει εγκαίρως για τον πρώτο προημιτελικό με την Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη 12/4.

Στη Νάπολι φέτος, δε σταματούν να ζουν για τα όνειρά τους και μετά από μία ακόμη εκτός έδρας επικράτηση στη Serie A, αυτή τη φορά επί της Λέτσε, ετοιμάζονται για τον πρώτο προημιτελικό με την Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο θα ήθελαν πάρα πολύ να έχουν διαθέσιμο τον Βίκτορ Οσιμέν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός της Νάπολι, είναι εκτός εδώ και δύο εβδομάδες εξαιτίας ενός μυικού τραυματισμού που αποκόμισε στις υποχρεώσεις του με την εθνική Νιγηρίας. Παρόλα αυτά, ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ανέβασε φωτογραφία με τον ίδιο να φορά ποδοσφαιρικά παπούτσια την ημέρα του Πάσχα (το Πάσχα των καθολικών) με το μήνυμα «Ο Θεός είναι ο σπουδαιότερος».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X