Τσιντώτας: «Αν είμαστε όλοι μαζί μία οικογένεια θα καταφέρουμε να πιάσουμε τον στόχο μας»

Τσιντώτας: «Αν είμαστε όλοι μαζί μία οικογένεια θα καταφέρουμε να πιάσουμε τον στόχο μας»
Photo Credits: INTIME

Στη συγκέντρωση και στο κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Τσιντώτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη συγκέντρωση και στο κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Τσιντώτας, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ήταν από τους πρωταγωνιστές της ισοπαλίας με σκορ 1-1 που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο. Στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA τόνισε μεταξύ άλλων ότι αν καταφέρουν να είναι συγκεντρωμένοι σαν μία οικογένεια, στη συνέχεια θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και δίνουμε το 100% για να καταφέρουμε να πιάσουμε τον στόχο μας, που εδώ που φτάσαμε είναι η παραμονή. Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι ήταν μόνο δική μου προσπάθεια. Σίγουρα δίνω το 100%, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που καταφέραμε και πήραμε αυτόν τον βαθμό που αποδεικνύεται χρυσάφι».

Για τη συνέχεια και πώς τη βλέπει: «Εμείς σε όλα τα παιχνίδια κοιτάμε να μην χάνουμε και αν μπορούμε να κερδίζουμε. Νομίζω ότι με όλες τις ομάδες, ακόμα και με τις μεγάλες, καταφέραμε και κερδίσαμε, πήραμε ισοπαλίες ή χάσαμε δύσκολα. Είχαμε ένα σερί με πολλές ισοπαλίες, στα προηγούμενα ματς είχαμε 4 ήττες, σήμερα πήραμε το Χ, αλλά σε όλα τα ματς προσπαθούμε. Έχουμε κάποιες απουσίες, είμαστε άτυχοι σε αυτό το κομμάτι. Θεωρώ ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι μαζί μία οικογένεια θα καταφέρουμε να πιάσουμε τον στόχο μας».

Για το πόσο θα βοηθήσει ότι η ομάδα του βρήκε και γκολ σήμερα: «Θα βοηθήσει και ψυχολογικά μία ισοπαλία εκτός έδρας. Στα τελευταία εντός έδρας ματς με Βόλο και ΟΦΗ, ηττηθήκαμε χωρίς να σκοράρουμε, σήμερα μας βοηθάει και το γκολ και ότι αντιδράσαμε ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X