Δεν θα ξανασφυρίξει την Λεχ Πόζναν ο διαιτητής του ΑΕΚ - Άρης λόγω του λάθους του με τον Τριανταφυλλόπουλο

Δεν θα ξανασφυρίξει την Λεχ Πόζναν ο διαιτητής του ΑΕΚ - Άρης λόγω του λάθους του με τον Τριανταφυλλόπουλο
Photo Credits: INTIME

Μία ενδιαφέρουσα είδηση προέκυψε από την Πολωνία για τον Πολωνό ρέφερι του ΑΕΚ - Άρης, Πάβελ Ρατσκόφσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρατσκόφσκι που ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, έκανε σημαντικά λάθη στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββατοκύριακου ανάμεσα στη Λεχ Πόζναν και την Πογκόν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πολωνοί, το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι δεν έδειξε 2η κίτρινη κάρτα στον Τριανταφυλλόπουλο. Μία απόφαση που ξεσήκωε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Λεχ Πόζναν με τον προπονητή Γιον Βαν Ντε Μπρομ να εξαπολύει μύδρους.

«Ήταν το κορυφαίο ματς στην Ekstraklasa, γι’ αυτό και τέτοιοι αγώνες αξίζουν τους καλύτερους διαιτητές. Αν αυτός ο άνθρωπος κάνει τόσα λάθη ξανά, τότε πρέπει να το συζητήσουμε. Το μεγαλύτερο λάθος ήταν η δεύτερη κίτρινη κάρτας που δεν δόθηκε στον παίκτη της Πογκόν (σσ. Τριανταφυλλόπουλο). Δεν είμαι υπέρ της τιμωρίας των παικτών με κάρτες, αλλά αυτό ήταν προφανές. Το πιο περίεργο ήταν οι εξηγήσεις του, δεν τον πιστεύω γιατί δεν είναι ειλικρινής. Αν προηγούμασταν με 1-0 και παίζαμε με πλεονέκτημα ενός παίκτη, αυτό το ματς θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη. Λυπούμαστε ούτε για το αποτέλεσμα, αλλά για το πώς διεύθυνε το παιχνίδι αυτός ο διαιτητής. Ήταν μια καταστροφή, ελπίζω να μην μας διαιτητεύσει ξανά», είπε χαρακτηριστικά.

Και σήμερα το ρεπορτάζ από την Πολωνία αναφέρει πως οι διοικούντες τη Λεχ Πόζναν επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του «Κολλεγίου Διαιτητών της Πολωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου» και το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Πάβελ Ρατσκόφσκι δεν θα σφυρίξει ξανά αγώνες της ομάδας του Πόζναν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X