Super League: Ισόπαλοι (1-1) στο Περιστέρι Ατρόμητος και ΠΑΣ με εξαιρετικό Τσιντώτα

Super League: Ισόπαλοι (1-1) στο Περιστέρι Ατρόμητος και ΠΑΣ με εξαιρετικό Τσιντώτα
Photo Credits: INTIME

Ισόπαλη χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Τσιντώτα να κάνει μεγάλη εμφάνιση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από έναν βαθμό πήραν στο Περιστέρι ο Ατρόμητος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League, με τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ και νυν των Ηπειρωτών, Παναγιώτη Τσιντώτα, να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας μερικές σωτήριες επεμβάσεις.

Έτσι ο ΠΑΣ πήρε σπουδαίο βαθμό για τη συνέχεια, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Αγκιμπού Καμαρά, για να ισοφαρίσει η ομάδα των Ιωαννίνων στο 27΄ με τον Παμλίδη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό ο Αγκιμπού Καμαρά έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή και με γυριστό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα των Ιωαννίνων γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης στο 27ο λεπτό, στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία στο ματς.

Τότε, μετά από λάθος των παικτών του Ατρομήτου, ο Τζίμας έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στον Παμλίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα του Γιαννιώτη για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, όταν ο Ροσέρο έφυγε στην κόντρα και έκανε το γύρισμα για τον Παμλίδη, αλλά ο Κεσχρίντα κατάφερε να κόψει την μπάλα την τελευταία στιγμή.

Έξι λεπτά αργότερα (57΄) ο Σταματελόπουλος γύρισε την μπάλα απρόσεχτα και ο Τσιντώτας με εξαιρετική επέμβαση κατάφερε να κρατήσει το 1-1.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια του στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δύο δοκάρια. Το πρώτο ήταν στο 87΄, όταν η άμυνα του ΠΑΣ προσπάθησε να διώξει και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Τσιντώτα και το δεύτερο ήταν στις καθυστερήσεις, όταν η σέντρα-σουτ του Ρομπάιγ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας
Κίτρινες : Μαυρομμάτης, Γκονζάλες Έντερ – Λιάσος, Τζίμας, Τζίνο, Μπάλαν

Οι συνθέσεις:

AΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες Έντερ, Κούεν (81΄ Φριντγιόνσον), Καμαρά, Κλωναρίδης (74΄ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος (74΄ Κιάρτανσον)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Τσάβος (52΄ Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Πήλιος, Τζίνο, Λιάσος, Ροσέρο (64΄ Νίνης), Τζίμας, Παμλίδης (80΄ Μπάλαν), Σταματελόπουλος (80΄ Μορέιρα)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X