Το δίδυμο με τα... 36 γκολ

Το δίδυμο με τα... 36 γκολ
Photo Credits: INTIME

Ο Γκαρσία και ο Αραούχο από την περασμένη Τετάρτη έσμιξαν ξανά στην επίθεση της ΑΕΚ και ετοιμάζονται να συνεχίσουν όσα έδιναν στην ομάδα μέχρι τώρα στη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ένας έχει περισσότερα γκολ και λιγότερες ασίστ και ας μην είναι καθαρόαιμο σέντερ φορ. Ο άλλος έχει περισσότερες ασίστ και λιγότερα γκολ και ας ήταν μέχρι πέρυσι η θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Οι δυο τους, έχουν προσφέρει συνολικά φέτος στην ΑΕΚ, 36 γκολ. Είτε σκοράροντας, είτε δίνοντας ασίστ. Και τώρα έχουν σμίξει ξανά για να συνεχίσουν.

Στα περισσότερα ματς της φετινής σεζόν, ο Ματίας Αλμέιδα χρησιμοποιεί τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης και τον Σέρχιο Αραούχο λίγο πιο πίσω σε ρόλο πιο ελεύθερο. Ένα δίδυμο που έμοιαζε στην αρχή μάλλον παράξενο. Αλλά ο Αργεντινός τεχνικός ήξερε καλύτερα από τον καθένα τι μπορούν να προσφέρουν οι δυο τους. Και πραγματικά μέχρι τώρα, η προσφορά τους είναι εντυπωσιακή.

Ο Γκαρσία μετράει 15 γκολ και έξι ασίστ σ’ όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά δηλαδή, έχει συμμετοχή σε 21 γκολ. Τα περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη της ΑΕΚ. Στον Βόλο την προηγούμενη Τετάρτη επέστρεψε στην ενδεκάδα, όχι με γκολ, αλλά δίνοντας μια ασίστ. Ο Αραούχο από την άλλη μεριά, επτά γκολ και οκτώ ασίστ. Δηλαδή συνολικά 15 γκολ είναι με δική του συμμετοχή και είναι ο αμέσως επόμενος σε προσφορά μετά τον Λιβάι.

Οι δυο τους έσμιξαν και πάλι στην ενδεκάδα στο ματς της Τετάρτης στον Βόλο, καθώς ο Γκαρσία είχε χάσει παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Και ο Αλμέιδα περιμένει πως και στη συνέχεια των πλέι οφ και του κυπέλλου, ο Λιβάι με τον Αραούχο θα εξακολουθήσουν με την ίδια προσφορά ή και ακόμα μεγαλύτερη επιθετική προσφορά.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X