ΑΕΚ: Οι ασκήσεις για τα... πλάγια άουτ, τα «μαγικά» και οι σφαλιάρες - VIDEO από τη σημερινή προπόνηση

ΑΕΚ: Οι ασκήσεις για τα... πλάγια άουτ, τα «μαγικά» και οι σφαλιάρες - VIDEO από τη σημερινή προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Δείτε βίντεο από την γεμάτη ένταση προπόνηση της ΑΕΚ σήμερα στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψυχολογία στα ύψη για τους παίκτες της ΑΕΚ μετά τις δύο νίκες σε λίγες ημέρες για τα πλέι οφ της Super League. Και τα καλύτερα… έρχονται.

Η Ένωση προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια και η δουλειά υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα στα Σπάτα, γίνεται όπως πάντα με… χαμόγελα και πίεση.

Αρκετό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα βίντεο που ανάρτησε η ΑΕΚ στο Instagram με στιγμές από τη σημερινή προπόνηση καθώς οι παίτκες της Ένωσης φαίνεται πως χαίρονται κάθε προπόνηση σαν μικρά παιδιά. Ξεχωρίζουν οι ασκήσεις του Ματίας Αλμέιδα για γρήγορες και σωστές εκτελέσεις πλαγίων άουτ, όπως και κάποιες μαγικές συνεργασίες του Πέτρου Μάνταλου με τον Ορμπελίν Πινέδα.

Στα βίντεο φαίνονται κάποια τελειώματα του Κοσίδη και του Τσούμπερ, όπως και ένα στιγμιότυπο που ο Πάολο Φερνάντες χτυπά πέναλτι στον Μάνταλο. Τέλος, ξεχωριστή υποδοχή ετοίμασαν στον εορτάζοντα σήμερα Γιώργο Αθανασιάδη οι συμπαίκτες του με μερικές… σφαλιάρες.

Δείτε βίντεο που ανάρτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο Instagram:

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X