ΑΕΚ: Δεν... μασάει από πονηριές και πάει ενωμένη για το νταμπλ!

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Καμία ύπουλη κίνηση ή δημοσίευμα δεν πρόκειται να ταράξει την ηρεμία και την πίστη της ΑΕΚ για το νταμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου όπου η ΑΕΚ διεκδικούσε το πρώτο της φετινό τρόπαιο, κάποιοι προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την ομάδα δημοσιεύοντας την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας από τον Γιουνούς Οτσάλ.

Κάτι εξαιρετικά περίεργο την στιγμή που όλο το αθλητικό ενδιαφέρον βρισκόταν αποκλειστικά στην διεξαγωγή του Final-4. Τώρα λίγο πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ όπου η «Ένωση» διεκδικεί ως φαβορί πλέον την κατάκτηση του τίτλου και του πρώτου της νταμπλ έρχονται ξανά «περίεργα» δημοσιεύματα που έχουν σκοπό να διαταράξουν την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Είναι προφανώς πως η φετινή πορεία της ΑΕΚ έχει προκαλέσει ανησυχία στους ανταγωνιστές της που ορέγονται   και τις αθλήτριες της και τον προπονητή της, όπως και τη στήριξη του κόσμου, που είναι μοναδική. Είναι ωστόσο απορίας άξιο σε περίοδο που όλες οι ομάδες διεκδικούν τον τίτλο στα πλέι οφ να βγαίνουν δημοσιεύματα που να λένε για συμφωνίες βασικών αθλητριών της ΑΕΚ με ανταγωνιστικές ομάδες. Όπως και να χει όμως καμία ύπουλη κίνηση αλλά και κανένα εκ του πονηρού δημοσίευμα, δεν πρόκειται, ούτε να επηρεάσει την ΑΕΚ, ούτε να διαταράξει το οικογενειακό κλίμα και την πίστη που επικρατεί στην ομάδα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X