Απασφάλισε ο Γιαννακόπουλος κατά του Αυγενάκη: «Η μόνη μου υποχρέωση καραγκιοζάκο είναι να σε στείλω σπίτι σου, γελοίο υποκείμενο, γιουσουφάκι του γαύρου»

Απασφάλισε ο Γιαννακόπουλος κατά του Αυγενάκη: «Η μόνη μου υποχρέωση καραγκιοζάκο είναι να σε στείλω σπίτι σου, γελοίο υποκείμενο, γιουσουφάκι του γαύρου»
Photo Credits: INTIME

Απασφάλισε ο Γιαννακόπουλος κατά του Αυγενάκη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απασφάλισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά του Αυγενάκη γράφοντας: «Η μόνη μου υποχρέωση καραγκιοζάκο είναι να σε στείλω σπίτι σου, γελοίο υποκείμενο, γιουσουφάκι του γαύρου»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στο θέμα του ΟΑΚΑ, αλλά και την κόντρα του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο τελευταίος χειρίζεται την περιουσία του πατέρα του και ότι «σήμερα είναι και αύριο δεν είναι».

Οι τοποθετήσεις του Αυγενάκη εξόργισαν τον Γιαννακόπουλο, που… ξέσπασε με δημόσιες τοποθετήσεις του.

«Η μόνη μου υποχρέωση καραγκιοζάκο είναι να σε στείλω σπίτι σου. Τον Παναθηναϊκό και το όνομα Γιαννακόπουλος να πλένεις το στόμα σου πριν τον ξαναπιάσεις. Τα λέμε μετά το Πάσχα που θα έρθω να μου υπογράψει τη σύμβαση ακριβώς όπως την ψήφισες γιουσουφάκι του γαύρου», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε μεταξύ άλλων:

«Ρε γελοίο υποκείμενο, που ο μόνος λόγος που είσαι στη θέση σου είναι η νοθεία στις εσωτερικές εκλογές, εμένα θα μου πεις ότι διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου; Γελοίο υποκείμενο. Μάθε, ρώτα, γελοίο υποκείμενο. Εγώ δουλεύω 12-14-16 ώρες την ημέρα, γελοίο υποκείμενο. Ούτε είμαι στις τηλεοράσεις, ούτε είμαι από εδώ και από εκεί μοιράζοντας λεφτά της κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους για να με ψηφίσουν. Κάτσε και θα δεις και θα δεις. Και δεν ‘πα να ‘χεις όποιον θέλεις να στηρίζει από πίσω. Πίστεψτέ με. Άλλοι κι άλλοι τα έβαλαν μαζί μου. Και νομίζεις ότι εσύ θα τα καταφέρεις; Καλά. Κούνια που σε κούναγε. Τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο δεν θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου.

Τόσο καιρό κάθομαι και δεν μιλάω για το καλό του Παναθηναϊκού και το γενικότερο καλό για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Τώρα όμως δεν κάνω πίσω σε τίποτα. Κάτσε και θα δεις

Εγώ δεν ζω με χρήματα του ελληνικού λαού. Εγώ στηρίζω τον ελληνικό λαό με χορηγίες και δωρεές παντού. Με φόρους, με, με… Με θέσεις εργασίας. Άεργε τύπε που θα έπρεπε να ήσουν τσοπάνης στα βουνά και ο μόνος λόγος που υπάρχεις είναι από την νοθεία που έκανες στις εκλογές σας. Κάτσε και θα δεις λοιπόν».

Πηγή: sdna.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X