ΑΕΚ: Πάει για «μάχη» με το Περιστέρι στα playoff, εκτός εάν...

ΑΕΚ: Πάει για «μάχη» με το Περιστέρι στα playoff, εκτός εάν...
Photo Credits: INTIME

Σημαντική η τελευταία αγωνιστική για την ΑΕΚ και τις ομάδες που βρίσκονται σε ισοβαθμία.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή στα Άνω Λιόσια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Έτσι έχει μια τελευταία ευκαιρία για να βελτιώσει την θέση που θα λάβει λίγο πριν τα playoff. Όπως βλέπετε παρακάτω στην βαθμολογία είναι τρεις ομάδες που βρίσκονται σε ισοβαθμία με 12-9 ρεκόρ, με το Περιστέρι να έχει μία νίκη παραπάνω, στο 13-8.

ΑΕΚ: Πάει για «μάχη» με το Περιστέρι στα playoff, εκτός εάν...

Μετά την ήττα του Κολοσσού από τον Παναθηναϊκό, η χειρότερη θέση που μπορεί να τερματίσει η Ένωση ακόμα και με ήττα από τον Ολυμπιακό, είναι η 6η όπως βρίσκεται και τώρα. Την τελευταία αγωνιστική υπάρχουν οι αγώνες

Περιστέρι-Παναθηναϊκός

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Απόλλων Πάτρας-ΠΑΟΚ

Άρης-Προμηθέας Πάτρας

O ΠΑΟΚ παίζει με τον αδιάφορο Απόλλωνα στην Πάτρα, ενώ ο Προμηθέας με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής είναι στο Περιστέρι και στα Λιόσια. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η ΑΕΚ την μοίρα και να βρεθεί μέχρι και τρίτη είναι να κερδίσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Φυσικά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, καθώς μιλάμε για μια ομάδα που είναι αήττητη εδώ και 1.5 χρόνο, όπου τρέχει ένα 54-ο σερί στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ πρέπει να έχει οδηγό τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι που ήταν πολύ συγκεντρωμένη, έβγαλε ενέργεια και πάθος και με την βοήθεια του κόσμου μπόρεσε να κερδίσει. Τα ίδια και ακόμα περισσότερα θα χρειαστούν απέναντι στον Ολυμπιακό, που είναι καλύτερη ομάδα από τους «πράσινους».

Ένα ερωτηματικό είναι για την ΑΕΚ το ενεργειακό απόθεμα που θα έχει μετά τα τρία παιχνίδια μέσα σε έξι μέρες και μάλιστα με ταξίδια. Ο Ηλίας Καντζούρης βασίζει πολλά στην ένταση που παίζει η ομάδα του για αυτό θα είναι σημαντικό οι παίκτες να έχουν πάρει ανάσες και να γέμισαν τις μπαταρίες τους από την Τρίτη και μετά.

Ο Ολυμπιακός δύο φορές φέτος βρέθηκε κατάματα με την ήττα, την πρώτη φορά στο Περιστέρι που το σουτ του Γουόκαπ, έδωσε την νίκη και την δεύτερη στην Ρόδο με το τρίποντο του Βεζένκοφ να κρίνει την αναμέτρηση στο τέλος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν γυρίσει και εκείνοι από ταξίδι στην Σερβία, οπότε θα είναι καταπονημένοι. Σίγουρα η ΑΕΚ δεν είναι το φαβορί, το μυαλό μπορεί να βρίσκεται στον επαναληπτικό με την Χαποέλ, αλλά αξίζει να κάνει την προσπάθεια της.

Με ήττα θα τερματίσει 6η και θα σταυρώσει με το Περιστέρι. Το παράδοξο για την ΑΕΚ είναι, ότι το Περιστέρι είναι η μόνη ομάδα από αυτές της πρώτης οκτάδας που έχει κερδίσει δύο φορές, εντός και εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου στην Κρήτη που έπαιξε με πολλά και σημαντικά προβλήματα.

Όπως και να έχει η ΑΕΚ πρέπει να κυνηγήσει την υπέρβαση και μετά να συγκεντρωθεί στον αγώνα με τους Ισραηλινούς, ώστε να ισοφαρίσει και να πάει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X