Βόλος - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Βόλος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς του Πανθεσσαλικού.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χωρίς να ανεβάσει στροφές και να ξοδέψει ενέργεια, κέρδισε με 1-0 μέσα στον Βόλο. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο Πανθεσσαλικό

Γιώργος Αθανασιάδης: Δεν είχε πολλή δουλειά, όμως όσες φορές χρειάστηκε, ήταν παρών και σε ετοιμότητα. Δυο φορές έπρεπε να κάνει επέμβαση, όχι πολλή ζόρικη, αλλά την μπάλα την μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Λάζαρος Ρότα: Δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του. Τις περισσότερες φορές κράτησε την θέση του και πήγαινε σε σίγουρες επιλογές, χωρίς να πάρει ρίσκα στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.

Ντομαγκόι Βίντα: Δεν ήταν ένα δύσκολο ματς για τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό που περισσότερο το διαχειρίστηκε με την εμπειρία του. Κυρίως είχε στο μυαλό του να πάρει την μπάλα στα πόδια του και να βοηθήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ από τα μετόπισθεν. Και στο φινάλε έκανε και πάλι μια εντυπωσιακή ενέργεια με τάκλιν κλεψίματος πορτοφολιού.

Γιώργος Τζαβέλλας: Χρειάστηκε να δώσει λίγες περισσότερες προσωπικές μονομαχίες σε σχέση με τον Βίντα. Αλλά τις κέρδισε όλες και χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσπάθησε και αυτός να πάρει μπάλα στα πόδια του και να κάνει παιχνίδι. Γενικώς έκανε πολύ καλή δουλειά, με εξαίρεση ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο που δεν εκμεταλλεύτηκε ευτυχώς ο Ντέλετιτς.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβρη. Είχε κέφι, είχε διάθεση και μάλιστα έμπαινε και δυνατά στις φάσεις. Όσο περνούσε η ώρα, έβρισκε όλο και περισσότερο τον αγωνιστικό του ρυθμό και έπαιρνε αυτοπεποίθηση.

Γενς Γιόνσον: Ο κορυφαίος του γηπέδου μακράν. Ήταν ο τελευταίος παίκτης της ΑΕΚ μπροστά από τα δυο στόπερ. Έκοψε πολλές μπάλες, αλλά κυρίως πήρε πολλές μπάλες στα δικά του πόδια για να γίνει ο ρυθμιστής του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Και με σωστές επιλογές, κρατούσε το τέμπο του παιχνιδιού της ομάδας.

Σέρχιο Αραούχο: Για μια ακόμα φορά την δουλειά που έπρεπε να κάνει, καλύπτοντας ένα πολύ μεγάλο χώρο πίσω από τον φορ. Πρέσαρε σωστά, χάλαγε τις επιθέσεις του αντιπάλου, ενώ από δική του έξυπνη πάσα, ξεκινά το πρώτο γκολ της ΑΕΚ.

Όρμπελιν Πινέδα: Ο Πινέδα έπαιξε και πάλι σε ρόλο αριστερού ακραίου επιθετικού και βρήκε και πάλι δίχτυα. Πέτυχε ένα γκολ, με σουτ που έστειλε την μπάλα συστημένη στην γωνιά του Κλέιμαν. Γενικώς ήταν πολύ κινητικός και με συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο έδειχνε κάποια στιγμή να κουράζεται.

Πέτρος Μάνταλος: Έπαιξε από την αρχή του ματς και δίπλα στον Γιόνσον ως δεύτερος χαφ. Πήρε και αυτός αρκετές μπάλες στα πόδια του και έψαξε με κάθετες να κόψει την άμυνα του Βόλου. Αυτή την φορά δεν του βγήκαν όλες οι εμπνεύσεις του, αλλά βοήθησε αρκετά την επιθετική λειτουργία.

Νίκλας Ελίασον: Πήρε πρώτη φορά θέση στην βασική ενδεκάδα, μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είχε διάθεση και πήρε προσπάθειες από την πλευρά του. Ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Βόλου, αλλά δεν του βγήκαν καλά οι τελικές του επιλογές. Από δικό του κλέψιμο, ξεκίνησε το γκολ της ΑΕΚ.

Λιβάι Γκαρσία: Επέστρεψε και αυτός στην βασική ενδεκάδα και στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ. Έχει δώσει την ασίστ στον Πινέδα για το πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Έχει πάρει στο πρώτο ημίχρονο δυο καλές προσπάθειες, τις οποίες όμως δεν ολοκλήρωσε σωστά. Το πάλεψε αρκετά, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε και όπως θα ήθελε.

Στίβεν Τσούμπερ: Από την στιγμή που μπήκε για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης, ήταν αρκετά κινητικός και ταλαιπώρησε την άμυνα του Βόλου. Μάλιστα είχε και ένα πολύ καλό σουτ, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ήρθε από τον πάγκο και έδωσε και φρεσκάδα και ξύπνησε λίγο την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Με τις εμπνεύσεις του έβαλε την ΑΕΚ σε διαδικασία να αρχίσει ξανά να απειλεί την άμυνα του Βόλου. Και είχε ορισμένες καλές προσωπικές ενέργειες.

Κώστας Γαλανόπουλος: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, έβαλε ενέργεια και φρεσκάδα στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Κράτησε μπάλα στα κρίσιμα τελευταία λεπτά και μάλιστα πήρε και προσωπικές ενέργειες πάνω του.

Πάολο Φερνάντες: Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και μπήκε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Πήρε προσωπικές ενέργειες, ήταν κεφάτος και όσο έπαιξε βοήθησε.

Νταμιάν Σιμάνσκι:Η αλλαγή του Αλμέιδα στις καθυστερήσεις. Πάντως ο Πολωνός πρόλαβε να κόψει όχι μια, αλλά δυο φορές επικίνδυνες μπαλιές του Βόλου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X