ΝΙΚΗ στον ΤΕΛΙΚΟ με Άρη, δεν υπάρχει τίποτα άλλο για την ΑΕΚ!

ΝΙΚΗ στον ΤΕΛΙΚΟ με Άρη, δεν υπάρχει τίποτα άλλο για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για το μόνο που έχει αυτή τη στιγμή σημασία για την Ένωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπρεπε να περιμένω να τελειώσει και το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» γιατί εδώ που φτάσαμε, η βαθμολογία… καίει και δεν γίνεται να ασχολούμαστε μόνο με το δικό μας παιχνίδι. Σημειώνω κάτι πολύ βασικό ενόψει της εντός έδρας μάχης της ΑΕΚ με τον Άρη την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έχουν γίνει εννέα παιχνίδια στα πλέι οφ και έχει εμφανιστεί μόνο ένας «άσος», αυτός του ΟΣΦΠ επί του ΠΑΟΚ. Αντίθετα έχουμε πέντε «διπλά» και τρία «χινάρια». Αυτό φανερώνει δύο πράγματα. Πρώτον ότι έχει τεράστια σημασία το να εκμεταλλευτεί πλέον η «Ένωση» την «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», αλλά παράλληλα ότι δεν θα αρκεί μόνο αυτό.

Ούτως ή άλλως, με την ισοβαθμία στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό στο -3 και την «Ένωση» να έχει να παίξει και σε Φάληρο και Λεωφόρο, προφανώς και εννοείται το παραπάνω.
Η μεγάλη μάχη πλέον είναι ανάμεσα σε τρεις αφού ο ΠΑΟΚ βγήκε εκτός μάχης. Ένας επιπλέον λόγος για να απαγορεύονται οι γκέλες για την ΑΕΚ και στα δύο ματς με τον Άρη και εντός με τον ΠΑΟΚ και εντός με τον Βόλο (σ.σ. το συγκεκριμένο ματς βέβαια είναι τελευταία αγωνιστική και είναι μακρινό για να εκτιμηθεί αν θα διακυβεύεται κάτι σε αυτό).

Αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ βέβαια βλέπει μπροστά της μόνο το να νικήσει την Κυριακή και να εκμεταλλευτεί ότι κι αν γίνει στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Εκεί, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει την τεράστια ευκαιρία να αφήσει πίσω τους Πειραιώτες, αλλά εμάς πρέπει να μας νοιάζει μόνο το «τρίποντο» επί του Άρη.

Από εκεί και πέρα, επιτρέψτε μου τα περί καλής ή κακής μπάλας στον Βόλο, όχι απλά να τα ακούω βερεσέ, αλλά να θεωρώ και ανόητη κάθε συζήτηση περί αυτού. Αν η κατάσταση σε μερικά παιχνίδια της κανονικής διάρκειας είναι «τα κερδίζεις, δεν τα παίζεις», στα πλέι οφ αυτό ισχύει για όλα τα ματς.

Αν είναι η ΑΕΚ να μην παίξει μπάλα της προκοπής την Κυριακή με τον Άρη και να νικήσει ξανά με 1-0, όπως έκανε σε Τούμπα και Βόλο, ευχαριστώ πολύ, θα το πάρω! Γιατί οι νίκες με κυνισμό και με… μισό-μηδέν, θα φέρουν το πρωτάθλημα. Απλά πράγματα. Προχωράμε. ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΡΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ της ομάδας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο…

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X