Βλαχάκη στο enwsi.gr: «Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία για το νταμπλ και θα τα δώσουμε όλα για αυτό»

Βλαχάκη στο enwsi.gr: «Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία για το νταμπλ και θα τα δώσουμε όλα για αυτό»
Photo Credits: INTIME

Η ακραία της ΑΕΚ, Κωνσταντίνα Βλαχάκη μιλάει στο enwsi.gr για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και τον μεγάλο στόχο του νταμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη πορεία των 10 τελευταίων ετών με τη σεζόν να είναι ήδη εξαιρετικά πετυχημένη.

Η ομάδα κατέκτησε ήδη το Κύπελλο Ελλάδος και τερμάτισε στην 2η θέση στην κανονική διάρκεια μπαίνοντας πλέον δυναμικά στα πλέι οφ. Παρόλα αυτά στις τάξεις της ΑΕΚ δεν συμβιβάζονται με τα όσα έχουν πετύχει μέχρι τώρα και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και για το πρωτάθλημα. Η «Ένωση» έχει μια μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της και όπως δήλωσε η Κωνσταντίνα Βλαχάκη θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να το πετύχουν. Η ακραία του «Δικεφάλου» με δηλώσεις της στο enwsi.gr έκανε τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας και τόνισε πως είναι έτοιμες για τα δύσκολα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με το Μαρκόπουλο για τα προημιτελικά των πλέι οφ. Παράλληλα η αθλήτρια της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στο πως κατάφερε η ομάδα να διαχειριστεί την κατάκτηση του Κυπέλλου και να επιστρέψει στο γήπεδο συγκεντρωμένη αγωνιστικά και πνευματικά για την δύσκολη συνέχεια.

– Κωνσταντίνα ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πως θα χαρακτήριζες την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

Αναμφισβήτητα η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Κύπελλο και δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο είναι κάτι που μας γεμίζει χαρά και πάμε φυσικά με ανεβασμένη ψυχολογία στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

– Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πιστεύεις πως η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της;

Σίγουρα δεν ήταν ένα καλό ματς από την μεριά μας. Δεν παίξαμε το βόλεϊ που ξέρουμε και ο ΠΑΟΚ δίκαια νίκησε. Δεν μένουμε ωστόσο περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι, γιατί τα δύσκολα τώρα ξεκινούν.

– Η ΑΕΚ μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος που πιστεύεις πως θα κριθεί ο τίτλος;

Αυτήν την χρόνια το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό. Όλες οι ομάδες των πλέι οφ έχουν καλά στοιχεία και τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Από εκεί και πέρα σε αυτό το σημείο της χρονιάς σημασία έχει και η κούραση αλλά και το ποσό το θέλει μια ομάδα. Η ΑΕΚ είναι εδώ και θα παλέψουμε για τον τίτλο.

-Η ομάδα έχει φτάσει πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του πρώτου της νταμπλ, το βλέπετε και εσείς ως μια μεγάλη ευκαιρία για να το  πετύχετε;

Η κατάκτηση του κυπέλλου νομίζω είναι ένα ακόμα κίνητρο για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα άρα το νταμπλ. Η φετινή ομάδα της ΑΕΚ έχει μεγάλη ευκαιρία για την κατάκτηση του και θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε.

-Πόσο δύσκολα ήταν να συγκεντρωθεί η ομάδα αγωνιστικά και πνευματικά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου;

Σίγουρα τις πρώτες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου το μυαλό μας ήταν εκεί. Αλλά γρήγορα το αφήσαμε πίσω γιατί η σημαντικότερη περίοδος για εμάς είναι τώρα.

-Πως αντιμετωπίζετε τα παιχνίδια με το Μαρκόπουλο;

Το Μαρκόπουλο αν και κατέληξε 7ο στην κανονική περίοδο έχει αποδείξει ότι είναι μια μαχητική ομάδα με πολύ καλό υλικό. Από εκεί και πέρα εμείς θα φροντίσουμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες για αυτά τα δυο παιχνίδια και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και την είσοδο στην τετράδα. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει, όπως πάντα, στο εντός παιχνίδι την επόμενη Τετάρτη.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X