Επίσημη πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Λιονέλ Μέσι αποκαλύπτουν ΜΜΕ στη Σαουδική Αραβία

Επίσημη πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Λιονέλ Μέσι αποκαλύπτουν ΜΜΕ στη Σαουδική Αραβία
Photo Credits: INTIME

Η Αλ Χιλάλ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έκανε επίσημη πρόταση τις τελευταίες ώρες στον Αργεντινό σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλ Χιλάλ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έκανε επίσημη πρόταση τις τελευταίες ώρες στον Αργεντινό σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας «Saudi Gazette», που επικαλείται καλά ενημερωμένες πηγές.

«Εάν ο Μέσι αποδεχτεί την τεράστια προσφορά, θα ήταν μια σημαντική ώθηση για τη Σαουδική Αραβία, καθώς δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα παίζουν στο επαγγελματικό της πρωτάθλημα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις πηγές, η προσφορά από τον σύλλογο του Ριάντ «περιλαμβάνει κάθε είδους πλεονέκτημα για τον παίκτη και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2022, αρχηγού της Αργεντινής και νικητή του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022.»

Ο Μέσι βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι της ποδοσφαιρικής του καριέρας με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς εισήλθε στο «ελεύθερο» εξάμηνο του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Χόρχε Οράσιο Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του Μέσι, βρίσκεται στο Ριάντ τις τελευταίες ημέρες, πυροδοτώντας εικασίες ότι θα μπορούσε να διαπραγματευτεί μια μεταγραφή για το γιο του.

Εάν ο Μέσι μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, θα δημιουργηθεί εκ νέου ανταγωνισμός με το μεγάλο αντίπαλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εντάχθηκε στην Αλ-Νασρ, έναν άλλο σύλλογο στο Ριάντ, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Να σημειωθεί ότι με την ιδιότητά του ως πρεσβευτής τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, ο Μέσι ταξίδεψε στο βασίλειο πολλές φορές για διαφημιστικές δραστηριότητες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X