ΑΕΚ: Πανστρατιά ενόψει Βόλου - Με κόσμο στο πλευρό τους για το διπλό τα «κομάντο» του Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Πανστρατιά ενόψει Βόλου - Με κόσμο στο πλευρό τους για το διπλό τα «κομάντο» του Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα αποστολή για την ΑΕΚ. Μετά το μεγάλο ματς και τη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, οι «κιτρινόμαυροι» περνούν αύριο από τον επικίνδυνο Βόλο για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Μάλιστα, όπως αναμένεται τα κομάντος του Ματίας Αλμέιδα θα έχουν στο πλευρό τους πλήθος κόσμου που θα ταξιδέψει από την Αθήνα, αλλά και από τις γύρω περιοχές. Παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα που προκαλεί έκπληξη λόγω του δύσκολου της ημέρας, αλλά και της ώρας. Το παιχνίδι είναι καθημερινή εργάσιμη στις 18:00 το απόγευμα, όμως αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει τον τρελό και παλαβό κόσμο του Δικεφάλου να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό για να… σπρώξουν την ομάδα του Αλμέιδα σε ακόμα ένα διπλό.

Το παράδοξο είναι πως και το προηγούμενο παιχνίδι της ΑΕΚ στον Βόλο ήταν επίσης σε «περίεργη» ημέρα καθώς έγινε μεσοβδόμαδα και μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, στις 28 Δεκεμβρίου. Και τότε πλήθος κόσμου είχε ταξιδέψει στη Μαγνησία βοηθώντας την Ένωση να περάσει με 0-4 από εκεί.


Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X