ΑΕΚ: Η εντολή Μελισσανίδη για το «διπλό» στην Τούμπα και ο στρατιωτικός χαιρετισμός Μάνταλου!

ΑΕΚ: Η εντολή Μελισσανίδη για το «διπλό» στην Τούμπα και ο στρατιωτικός χαιρετισμός Μάνταλου!
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε... εντολή για «διπλό» στην Τούμπα και ο Πέτρος Μάνταλος την εκτέλεσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε από την Τούμπα πέρνωντας ένα μεγάλο «διπλό» στην έδρα του ΠΑΟΚ που την φέρνει στην πρώτη θέση, ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα κομβικό ματς γιατί η Ένωση προερχόταν από δύο ματς δίχως νίκη και για να μείνει στο παιχνίδι έπρεπε να πάρεις τους τρεις βαθμούς χθες.

Αυτό ήταν που μετέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης το Σάββατο στην ομάδα επισκεπτόμενος την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στα Σπάτα, μαζί με τον κόσμο που αποθέωσε τους «κιτρινόμαυρους». Ενδιαφέρον συγκεντρώνει μάλιστα και η στιχομυθία που είχε με τον Πέτρο Μάνταλο, τον… άτυπο αρχηγό του Δικεφάλο.

Ανάμεσα στις συνομιλίες που είχε με παίκτες, ο Μελισσανίδης μίλησε και με τον Πέτρο Μάνταλο. Αφού αντάλλαξαν μερικές φιλοφρονήσεις, ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης έφυγε για να γευματίσει με την υπόλοιπη ομάδα.

Τότε, ο πρόεδρος της ΑΕΚ του φωνάζει «Πέτρο, το διπλό!». Ο Μάνταλος έκανε ένα καταφατικό νεύμα προς εκείνον, με τον Μελισσανίδη να συμπληρώνει «Εντολή!». Τότε ο διεθνής χαφ της Ένωσης που έδωσε μια φανταστική ασίστ στον Αραούχο για το γκολ χθες, έκανε στρατιωτικό χαιρετισμό προς εκείνον πριν άποχωρήσει! Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X