Προκλητικός Παππάς: «Η διαιτησία στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν αισχρή εναντίον του Παναθηναϊκού» (VIDEO)

Προκλητικός Παππάς: «Η διαιτησία στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν αισχρή εναντίον του Παναθηναϊκού» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Παππάς έκανε προκλητικές δηλώσεις για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά γρήγορα φαίνεται ότι ξέχασε το πέρασμά του από την ΑΕΚ ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έκανε προκλητικές δηλώσεις, υποστηρίζοντας ότι η διαιτησία το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν «αισχρή εναντίον του Παναθηναϊκού».

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στο  Sportal σε ερώτηση  για το αν παρακολουθεί τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και αν πιστεύει ότι αξίζει να πάρει το φετινό πρωτάθλημα. «Μακάρι να το πάρει. Το αξίζει», ήταν η απάντηση του διεθνή παίκτη, ο οποίος σχολίασε και τη διαιτησία που είχε ο Παναθηναϊκός στο ματς με την ΑΕΚ και η οποία σήκωσε πολύ μεγάλη κουβέντα. Με τον Παππά να χαρακτηρίζει αισχρή τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sportal.gr (@sportal.gr)

«Έχω παρακολουθήσει αρκετά την ομάδα ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε να το πάρει. Θεωρώ, όσο αντικειμενικός μπορώ να είμαι ότι το αξίζει. Μάλλον δεν είμαι αντικειμενικός καθόλου, γιατί βλέπω ξεκάθαρα ότι το αξίζει. Ειδικά με το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ και με όλη αυτή τη, για μένα, αισχρή διαιτησία την οποία είχε. Είναι κρίμα να μην κριθεί αυτό το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Έχω πάει αρκετές φορές γήπεδο, την έχω παρακολουθήσει την ομάδα, εκτιμώ και τη δουλειά του συγκεκριμένου προπονητή που είναι συμπαθέστατος και νέα παιδιά που τα γνωρίζω προσωπικά και είναι στην ομάδα. Νομίζω είναι καλή ευκαιρία. Δεν το λέω για κλισέ, αλλά μακάρι να το πάρει αυτός που αξίζει, χωρίς παρασκήνιο, χωρίς τίποτα. Και γι’ αυτό, για να ολοκληρώσω για τη διαιτησία, είναι κρίμα γιατί έχω ζήσει κι έχω παίξει στην ΑΕΚ και ξέρω και την κουλτούρα των οπαδών και ξέρω ότι κανένας αυθεντικός οπαδός, κανένας original δε θα ήθελε η ομάδα του να έχει αυτή τη διαιτησία. Θα ήθελε να το πάρει μέσα στο γήπεδο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X