Σοϊλέδης για τον καυγά με την Ανδριώτου: «Έγινε ακριβώς αυτό…»

Σοϊλέδης για τον καυγά με την Ανδριώτου: «Έγινε ακριβώς αυτό…»

Τι είπε ο Άρης Σοϊλέδης για τον καυγά με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tον πρόσφατο διαδικτυακό καβγά που είχε με την Βρισηίδα Ανδριώτου στο Twitter για το κλεμμένο φαγητό στο Survivor All Star, σχολίασε ο Άρης Σοιλέδης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», ο πρώην παίκτης του ριάλιτι είπε: «Αυτό που έγινε είναι ακριβώς αυτό που είπα στο Twitter. Όταν θα λέω κάτι και κάποιος άλλος που έχω δει με τα μάτια μου, βγαίνει να πει ότι λέω ψέματα ή να με διαψεύσει… δε μου αρέσει ούτε ψέματα να λέω, ούτε να λέω ιστορίες από το μυαλό μου. Λέω πράγματα που έχω δει και έχω ζήσει».

«Αν δεν έχω άποψη, δε θα εκφέρω γνώμη. Δε μπορεί να με διαψεύδει κάποιος ο οποίος έχω δει με τα μάτια μου ότι έχει κάνει πράγματα. Είναι και στον άνθρωπο. Αν εγώ δω εσένα να τρως, και βγω να σε δώσω, πάει να πει ότι έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Εγώ όμως δεν είπα ποτέ πράγματα που είδα, δεν έδωσα κανέναν. Είναι στο ύφος κάθε ανθρώπου το αν θα ρουφιανέψουν. Εγώ αυτό δεν το είχα και δεν το έκανα» ανέφερε τέλος ο Άρης Σοϊλέδης.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια.

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X