Μίτσελ σε παίκτες: «Επιστρέψαμε και είναι στο χέρι μας να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Μίτσελ σε παίκτες: «Επιστρέψαμε και είναι στο χέρι μας να πάρουμε το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Ο Μίτσελ θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του ενόψει των τριών κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίτσελ θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του ενόψει των τριών κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν για το πρωτάθλημα και τους εξέφρασε την πίστη του για τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη για τη Stoiximan Super League στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (2/4, 21:00 COSMOTE SPORT 1HD) για την 2η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος.

Ο Μίτσελ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τους κίτρινους έδειξε βίντεο από τα παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες και τους επεσήμανε τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν.

Άλλωστε, είναι δύο ομάδες οι οποίες γνωρίζονται καλά αφού ήδη μέσα στη σεζόν έχουν δώσει τέσσερις αναμετρήσεις (δύο ματς πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου) τα οποία κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

“Ήταν οριακά όλα τα παιχνίδια με τον Άρη. Είναι δύσκολο το ματς. Πρέπει να παίξουμε σαν Ολυμπιακός. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του Άρη. Εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν φάσεις” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του για να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα: “Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τις τελευταίες εβδομάδες, όπως κάναμε στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Βόλο.

Έχουμε επιστρέψει στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος και μπορούμε να το κατακτήσουμε αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει, να είμαστε αποφασιστικοί, μαχητικοί και αποτελεσματικοί.

Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο. Θέλω να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός στα τρία μεγάλα παιχνίδια που έρχονται με Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό”.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X