Σοκάρει ο Μπέλαμι: «Τα τελευταία χρόνια νιώθω σαν να περιμένω τον θάνατο»

Σοκάρει ο Μπέλαμι: «Τα τελευταία χρόνια νιώθω σαν να περιμένω τον θάνατο»
Photo Credits: INTIME

Ο Κρεγκ Μπέλαμι αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην «DailyMail» την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρεγκ Μπέλαμι σε μία τρομερή συνέντευξή του στην «DailyMail» περιέγραψε τα δύσκολα χρόνια τα οποία περνάει αυτό το διάστημα εξαιτίας της πολύ κακής οικονομικής του κατάστασης.

Ο Ουαλός πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι, Κρεγκ Μπέλαμι ξεκαθάρισε πως δεν έφτασε στο σημείο αυτό εξαιτίας καταχρήσεων και κατασπατάλησης των χρημάτων που έβγαλε από το ποδόσφαιρο, αλλά από το γεγονός πως εμπιστεύτηκες λάθος ανθρώπους, χάνοντας πολλά χρήματα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ζει τα τελευταία χρόνια της ζωής του ως «μελλοθάνατος», που απλά περιμένει κάποιο να τον λυτρώσει από την δύσκολη αυτή κατάσταση.

Φυσικά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και για τους νέους ποδοσφαιριστές προκειμένου να μην καταλήξουν σαν κι αυτόν.

Αναλυτικό απόσπασμα από τα όσα είπε για το συγκεκριμένο θέμα ο Κρεγκ Μπέλαμι:

«Τα τελευταία 5-6 χρόνια ζω σαν μελλοθάνατος. Απλά περιμένω κάποιον να μου δώσει τη λύτρωση και να με απαλλάξει από όλο αυτό, απλά περίμενα την πόρτα να χτυπήσει και κάποιος να μου πει σήμερα είναι η τελευταία σου μέρα. Απλά δεν γίνεται να κοιτάξεις μπροστά. Έχασα όλα τα χρήματα που κέρδισα, δεν μπορώ να αποκτήσω ούτε σπίτι πλέον. Οικονομικά δεν έχω μέλλον, δεν μπορώ να αποκτήσω τίποτα, Έχασα τα πάντα».

Για τις αιτίες της χρεοκοπίας του:

«Η ζωή μου ήταν τακτοποιημένη, δεν ήμουν ποτέ φοροφυγάς, αλλά ήμουν πραγματικά αφελής. Όλα όσα είχα, μου τα πήραν. Εάν σε συμβουλεύουν οι λάθος άνθρωποι, όλα μπορούν να καταστραφούν. Έφτασα στο σημείο να θεωρώ την οριστική μου χρεοκοπία, ανακούφιση, να τη θεωρώ ως μία ευκαιρία να ζήσω ξανά».

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι σπατάλησα όλα μου τα χρήματα στο ποτό, τον τζόγο και τα ναρκωτικά, αλλά δεν το έκανα. Ποτέ δεν άγγιξα ναρκωτικά από όταν ήμουν μικρό παιδί, μέχρι και σήμερα. Δεν τζογάρω, ποτέ δεν τζόγαρα σε τυχερά παιχνίδια αλλά βασίστηκα και τζόγαρα δυστυχώς σε λάθος ανθρώπους».

Το μήνυμα-έκκληση στους νέους ποδοσφαιριστές του σήμερα:

«Θέλω όλο αυτό να είναι προειδοποίηση προς άλλους ποδοσφαιριστές, να τσεκάρουν τα πάντα και να είναι βέβαιοι πως όσοι εμπιστεύονται είναι οι κατάλληλοι. Πρέπει να είναι ενήμεροι ότι εκεί έξω είναι σαν άγρια δύση. Φτιάξτε μία ομάδα ανεξάρτητων ανθρώπων να σας συμβουλεύει και ζητήστε και μία δεύτερη γνώμη. Έζησα και έπαιξα ποδόσφαιρο σε μία περίοδο που οι ποδοσφαιριστές τα έβρισκαν όλα έτοιμα. Κάθε λογαριασμός, όλα ήταν τακτοποιημένα από τον σύλλογο και αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος.

Σε κάνει ευάλωτο, είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, γιατί κάποια μέρα οι σύλλογοι θα σταματήσουν να είναι εκεί. Θα σταματήσεις το ποδόσφαιρο και θα παραμένεις ένας νέος άνδρας, ποιος θα πληρώσει τους λογαριασμούς σου μετά; Πρέπει να μάθεις να επιζείς, πρέπει να μάθεις να ζεις στον πραγματικό κόσμο».

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X