Οπαδοί πιάστηκαν φορτωμένοι με πολεμοφόδια και ναρκωτικά-Για αστυνομική πρόκληση μιλούν τα Μέσα του Ολυμπιακού

Οπαδοί πιάστηκαν φορτωμένοι με πολεμοφόδια και ναρκωτικά-Για αστυνομική πρόκληση μιλούν τα Μέσα του Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Οπαδοί πιάστηκαν φορτωμένοι με πολεμοφόδια και ναρκωτικά με τα Μέσα του Ολυμπιακού να κάνουν λόγο για αστυνομική πρόκληση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέλη στην ΕΛΑΣ για την απαγόρευση μαζικής μετακίνησης 200 οπαδών στην Καλαμάτα έριξαν τα Μέσα του Ολυμπιακού. Λίγο αργότερα η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας αναφορά σε «89 φωτοβολίδες, 3 πιστόλια και ναρκωτικά που ερρίφθησαν στο δρόμο».

“Φορτωμένοι” με… πολεμοφόδια ταξίδευαν οπαδοί του Ολυμπιακού με προορισμό την Καλαμάτα, για το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 3-1 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Η Αστυνομία είχε στήσει “μπλόκο” στα διόδια και σταμάτησε τη διέλευση των οπαδών των Ερυθρολεύκων, που είχαν προλάβει να πετάξουν στο πλάι του δρόμου φωτοβολίδες με πιστόλια, κροτίδες, πυρσούς, αλλά και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της!

«Απαράδεκτη η στάση της ΕΛΑΣ, γιατί απαγόρευσαν την υποστήριξη από τον κόσμο του Ολυμπιακού»;

Νωρίτερα μάλιστα ανέβηκε μαζικά σε όλα τα Μέσα του Ολυμπιακού το ίδιο άρθρο που χαρακτήριζε απαράδεκτη τη στάση της ΕΛΑΣ, σερίφηδες τους ταξίαρχους για το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν τη μετακίνηση 200 φίλων του Ολυμπιακού σταματώντας τους στα διόδια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Αστυνομία, μαζί με τη φωτογραφία που δημοσιεύει από τα… ευρήματα:

Αναφορικά με δημοσίευμα που αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αναφέρεται σε απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2023, και ενώ έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ομάδα περίπου 200 ατόμων επιβαίνοντες σε οχήματα και βαν κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Καλαμάτα όπου και έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου βόλεϊ.

Τα άτομα, μόλις αντιλήφθηκαν αστυνομική παρουσία στα Διόδια Αρφαρών και λίγο πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, απέρριψαν στο πρανές του αυτοκινητοδρόμου 89 φωτοβολίδες – κροτίδες, πυρσό, 3 αυτοσχέδια πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων (τύπου στυλό), 3.6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0.4 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 δισκίο xanax.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι οι οποίοι έχουν προσκλήσεις και είναι διαπιστευμένοι μπορούν κανονικά να μεταβούν για να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλου βόλεϊ.

Πηγή: sdna.gr

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X