Στον κόσμο των... παραισθήσεων ο Καραπαπάς: «Η αυτοκρατορία ξεκινά τη μεγάλη αντεπίθεση»

Στον κόσμο των... παραισθήσεων ο Καραπαπάς: «Η αυτοκρατορία ξεκινά τη μεγάλη αντεπίθεση»
Photo Credits: INTIME

Στον κόσμο των... παραισθήσεων ζει ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον κόσμο των… παραισθήσεων ζει ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα εξαπολύσει την τελική του αντεπίθεση.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς υποστηρίζει πως οι ανταγωνιστές των «ερυθρόλευκων» έχουν ήδη αρχίσει να νιώθουν την… ανάσα του.

«Το βράδυ της Κυριακής η αυτοκρατορία ξεκινά τη μεγάλη αντεπίθεση. Μάλλον την τελική αντεπίθεση. Η πραγματική αντεπίθεση άρχισε όταν βρεθήκαμε στο -12. Τότε που πίστευαν ελάχιστοι. Άσχετα με το τι θα γίνει στο τέλος, το μάθημα το έχουν πάρει πλέον όλοι. Και στη δική μας οικογένεια, και οι αντίπαλοί μας. Και το μάθημα είναι ένα: ο Ολυμπιακός δεν γνωρίζει από δυσκολίες, δεν παραδίνεται, δεν υποχωρεί! Είμαστε αρκετά πίσω στη βαθμολογία και αυτοί μας βλέπουν πιο μπροστά από εκείνους. Για εμάς δεν υπάρχουν αποστάσεις, δεν γνωρίζουμε φόβο, δεν λυγίζουμε. Θα πάμε μέχρι το τέλος με όλες μας τις δυνάμεις, με όλη μας την ψυχή», τονίζει.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X