Formula 1: Θρίαμβος του Φερστάπεν στην Μελβούρνη

Formula 1: Θρίαμβος του Φερστάπεν στην Μελβούρνη

Ο Μαξ Φερστάπεν, είδε πρώτος την καρό σημαία στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας, που φιλοξενήθηκε στο Albert Park της Μελβούρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαξ Φερστάπεν, είδε πρώτος την καρό σημαία στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας, που φιλοξενήθηκε στο Albert Park της Μελβούρνης.

Μετά από έναν συναρπαστικό και συνάμα «επεισοδιακό» αγώνα, ο Ολλανδός «πιλότος» της Red Bull, τερμάτισε στην πρώτη θέση, ενώ τον ακολούθησαν ο Βρετανός,  Λιούϊς Χάμιλτον με Mercedes και ο Φερνάντο Αλόνσο (Αston Martin-Mercedes).

Ο μεγάλος… άτυχος του αγώνα, ήταν ο Σαρλ Λεκλέρκ, ο οποίος έχει τερματίσει σε μόλις έναν από τους τρεις αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος.

Ο νεαρός Μονεγάσκος «πιλότος» της Ferrari, ο οποίος εκκίνησε από την 7η θέση, αναγκάσθηκε να αποχωρήσει, όταν στην προσπάθεια του να προσπεράσει την Aston Martin του Λανς Στρολ, εξωτερικά στην τρίτη στροφή, βγήκε εκτός πίστας. Υπενθυμίζεται, ότι ο Λεκλέρκ αποχώρησε και στο πρώτο Grand Prix της χρονιάς στο Μπαχρέιν, λόγω προβλήματος στον κινητήρα, ενώ τερμάτισε έβδομος στην Σαουδική Αραβία.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X