Ο… χρησμός του Αντετοκούνμπο για το μέλλον του στο ΝΒΑ

Ο… χρησμός του Αντετοκούνμπο για το μέλλον του στο ΝΒΑ
Photo Credits: INTIME

Ποιος ήταν ο… χρησμός του Αντετοκούνμπο για το μέλλον του στο ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σαν ψιλόλιγνος 18χρονος παίκτης του Φιλαθλητικού, περνούσε για πρώτη φορά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς, σίγουρα δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα ακολουθούσε.

Πλέον ο Γιάννης είναι στο top 5 των καλύτερων και πιο επιδραστικών παικτών της Λίγκας, με αμέτρητες ατομικές διακρίσεις και ένα αστραφτερό δαχτυλίδι πρωταθλητή στο χέρι. Όλα αυτά όμως έγιναν χάρη στην πίστη και την επιμονή των Μπακς στον Έλληνα φόργουορντ, που επέλεξαν να τον χρήσουν franchise player και να επενδύσουν χρόνο, χρήμα και τεχνογνωσία πάνω του.

Πλέον και οι δύο πλευρές βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται, με τον Αντετοκούνμπο να νιώθει πολύ δεμένος τόσο με την πόλη του Μιλγουόκι όσο και με την ομάδα την οποία όπως αποκάλυψε, πολύ δύσκολα θα αφήσει στο μέλλον…

Τα λόγια του «Greek Freak» όταν ρωτήθηκε σχετικά, ήταν χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω κάτι που νιώθω μέσα από την καρδιά μου. Σέβομαι πραγματικά αυτούς τους ανθρώπους, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου, αυτή των γονιών μου και αυτή των παιδιών μου. Την πρώτη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να φύγω και να πάω σε άλλη ομάδα, επέλεξα να μείνω στους Μιλγουόκι Μπακς.

Το έκανα αυτό επειδή οι Μπακς με επέλεξαν, με βοήθησαν και μου έδειξαν τον δρόμο όταν ήμουν 18 χρονών. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Για όσο καιρό είμαι υγιής, μπορώ να παίζω και οι Μπακς με θέλουν, θα ήθελα πολύ να παραμείνω στην ομάδα».

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X