Novibet: Στο 5.50 στην Τούμπα με κλειδί τον… Πινέδα!

Novibet: Στο 5.50 στην Τούμπα με κλειδί τον… Πινέδα!

Μεγάλο ματς στην Τούμπα, όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (19:30)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλο ματς στην Τούμπα, όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (19:30) σε μία σπουδαία μάχη για τον τίτλο.

Μετά το 0-0 της πρεμιέρας στα πλέι οφ της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ καλείται να ψάξει θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ντέρμπι, ώστε να μείνει στη μάχη του τίτλου με ισχυρές πιθανότητες.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα (60β.) βρίσκεται στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (62β.), ενώ πίσω της ακολουθεί ο Ολυμπιακός (59β.). Ο ΠΑΟΚ έχει 57 βαθμούς και είναι δεδομένο πως η «Ένωση» έχει περισσότερες ελπίδες και μεγαλύτερο κίνητρο για την κούπα, σε μία σεζόν που κατά γενική ομολογία κυριαρχεί στα περισσότερα παιχνίδια με εξαιρετική αγωνιστική εικόνα. Το διπλό της ΑΕΚ βρίσκεται σε απόδοση 3.00.

Όπως σε όλα τα ντέρμπι, έτσι και τώρα, o «Δικέφαλος» περιμένει πολλά από τις «κολώνες» του. Ένας από τους παίκτες-κλειδιά της φετινής, εξαιρετικής version της ΑΕΚ είναι και ο Ορμπελίν Πινέδα, με τον Μεξικανό να πρωταγωνιστεί στα ντέρμπι της ομάδας του. Το τελευταίο διάστημα, ο 27χρονος μέσος παίζει πιο κοντά στην επιθετική γραμμή και μπορεί να βρει χώρους για να σκοράρει. Σε απόδοση 5.50 το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ο. Πινέδα οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση.

Τέλος, μοιάζει πολύ πιθανό – με βάση τον χαρακτήρα των δύο ομάδων και την ανάγκη για αποφυγή ρίσκων – ότι το ματς θα έχει χαμηλό τέμπο και σκορ. Άλλωστε, οι τελευταίες έξι συναντήσεις τους έμειναν στο Under 2.5 Γκολ, κάτι που τώρα συναντάμε σε απόδοση 1.55.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X