Θεσσαλονίκη: Άγρια καταδρομική επίθεση σε οπαδούς του Ηρακλή σε σουβλατζίδικο με τέσσερις τραυματίες (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Άγρια καταδρομική επίθεση σε οπαδούς του Ηρακλή σε σουβλατζίδικο με τέσσερις τραυματίες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Φίλοι του Ηρακλή δέχθηκαν άγρια επίθεση στη Θεσσαλονίκη από ομάδα αγνώστων που επέβαινε σε μηχανάκια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επεισόδιο, το οποίο αποδίδεται σε οπαδικά κίνητρα, εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα περίπου 15 αγνώστων που επέβαινε σε μηχανάκια, επιτέθηκε με ρόπαλα σε μία παρέα οπαδών του Ηρακλή που βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τουλάχιστον δύο άτομα τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Από το επεισόδιο υπήρξε ένας τραυματισμός 20χρονου στο κεφάλι ο οποίος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ, ενώ στο ίδιο ασθενοφόρο επιβιβάστηκε και ακόμα ένας ελαφρά τραυματίας στο χέρι.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι επρόκειτο για καταδρομική επίθεση, η οποία δεν κράτησε παραπάνω από ένα λεπτό. Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ επέβαιναν σε δίκυκλες μηχανές.

Ήδη αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν έρευνες, εξετάζοντας – μεταξύ άλλων – υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X