ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία της προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Μακεδονικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κλειστό του Μακεδονικού πραγματοποίησε την αποψινή τελευταία της προπόνηση προπόνηση, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, που αύριο (02/04) κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Volley League.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι άνθρωποι του Μακεδονικού ήταν μοναδική, με τις αθλήτριες και τον προπονητή της ΑΕΚ να μιλάνε με τους μικρούς αθλητές της ομάδας της Θεσσαλονίκη!
Η ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Μακεδονικού για την υπέροχη φιλοξενία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Μακεδονικός έδωσε το γήπεδο του για προπόνηση και υποδέχτηκε θερμά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

 

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X