ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχασε στο τέλος άλλον ένα αγώνα και μπήκε σε περιπέτειες.

Τσάμπα ήττα για την ΑΕΚ, που δεν μπόρεσε να ελέγξει το ματς μέχρι το τέλος και ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τον ΠΑΟΚ, που σημαίνει ότι μένει εκτός τετράδας.

Μπρίντον Λεμάρ: O Αμερικανός δεν βρέθηκε και πάλι σε καλή μέρα, ήταν άστοχος, πήρε δύσκολα και επιπόλαια σουτ ενώ είχε κακές αποφάσεις στο τέλος.

Αϊζάια Μάιλς: Αν εξαιρέσουμε τα ριμπάουντς, ήταν σαν να μην έπαιξε ο Αμερικανός, που δεν βοήθησε καθόλου στην επίθεση.

Πιέρ Οριόλα: Μαχητής ο Ισπανός, πάλεψε στις δύο ρακέτες, ανανέωσε πολλές φορές τις επιθέσεις της ΑΕΚ και ήταν από τους διακριθέντες.

Δημήτρης Φλιώνης:  Ακόμα ένα μέτριο ματς από τον Φλιώνη, που δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στην απόδοση του, ενώ και στην άμυνα δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Αμερικανός ήταν εκπληκτικός, ο μόνος που ξεχώρισε, έδωσε στην ΑΕΚ το προβάδισμα με μεγάλα σουτ, έπαιξε άμυνα όμως δεν είχε καθόλου βοήθεια από τους συμπαίκτες του.

Κώστας Παπαδάκης: Μπήκε μόνο για δύο λεπτά στο πρώτο ημίχρονο.

Άλεξ Μάντσεν: Ο Μάντσεν έπαιξε λίγο, δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Ο Βλάντο ήταν πολύ καλός στο διάστημα που έπαιξε όμως στα τελευταία λεπτά έμεινε ανεξήγητα στον πάγκο, ενώ έδειχνε ότι μπορεί να δώσει λύσεις.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Λίγα πράγματα από τον Ξανθόπουλο, τον οποίο είχαν σημαδέψει στην άμυνα οι γκαρντ του ΠΑΟΚ.

Αντώνης Κόνιαρης: Ο Κόνιαρης μπήκε για να βοηθήσει αμυντικά, έκλεισε καλά τον Φράνκε, όμως μέχρι εκεί.

Κωστής Γόντικας: Δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Ακίλ Μίτσελ: Ο Μίτσελ βρέθηκε σε πολύ καλό απόγευμα, όμως περιέργως δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου στο τέλος για να βάλει κάποια εύκολα καλάθια, ενώ έδειχνε ότι δεν είχε αντίπαλο.

Ηλίας Καντζούρης: Είχε προετοιμάσει καλά την ομάδα, όπου για τρία δεκάλεπτα ήλεγχε τον αγώνα, όμως στο τέλος πλήρωσε κάποιες εμμονές με παίκτες που δεν ήταν σε καλή κατάσταση όπως ο Λεμάρ. Ουσιαστικά πληρώνει ότι δεν έχει κάποιον παίκτη να πάρει την ομάδα στις πλάτες του στο τέλος, αφού ο Στρέλνιεκς είναι εκτός και οι γκαρντ ήταν σε κακή μέρα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X