Η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» πρωταγωνιστεί σε πρωταπριλιάτικη φάρσα στην Αγγλία (ΦΩΤΟ)

Η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» πρωταγωνιστεί σε πρωταπριλιάτικη φάρσα στην Αγγλία (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με φωτογραφία από τη «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» τρόλαρε τους οπαδούς της για την Πρωταπριλιά η Μπάλντοκ Τάοπυν που αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της Αγγλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση για κατασκευή νέου γηπέδου, έβγαλε ομάδα, που αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της Αγγλίας, στην φωτογραφία λοιπόν που χρησιμοποιήθηκε για την ανακοίνωσή της κατασκευής του νέου γηπέδου ήταν… η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena»!

Μέσα στο άρθρο της ανακοίνωσης δεν υπάρχει όμως καμία αναφορά ότι το γήπεδο είναι της ΑΕΚ.

Όσο για την ανακοίνωση ήταν ευφάνταστη. Ανέφερε ότι χολιγουντιανός επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελε να μην μαθευτεί το όνομά του μέχρι να καταλάβει τι είναι το… οφσάιντ. Παράλληλα, ανέφεραν ότι όλο αυτό ειπώθηκε στην εκπομπή «Match of the Day» από τον Γκάρι Λίνεκερ.

Η ανακοίνωση συνεχίζεται, υποστηρίζοντας ότι οι επενδυτές θέλουν να ενώσουν μερικές ομάδες από το βόρειο Χέρτφορντσαϊρ για να φτιάξουν μια σούπερ ομάδα που θα είναι ικανή να φτάσει στην κορυφή της Αγγλίας, αλλά και να παίξει στην Ευρώπη. Το νέο όνομα της ομάδας θα προέλθει από τη Μπάλντοκ Τάουν και τη Χίτσιν και θα είναι Μπάλσιτσιν Τάουν. Έδρα προφανώς θα έχει ένα νέο γήπεδο 60.000 θέσεων που θα είναι στη βόρεια πλευρά του Μπάλντοκ και θα επιτρέπει στους ανθρώπους από το βόρειο Λονδίνο να βλέπουν την ομάδα.

Η φάρσα τράβηξε λίγο παραπάνω, υποστηρίζοντας ότι δίδυμο στην επίθεση θα έχει τον Άλαν Σίρερ και τον Ίαν Ράιτ, ακόμα κι αν αυτοί έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο. Νομίζατε ότι θα τελειώσει εκεί όλο αυτό; Προφανώς κι όχι, αφού υπάρχουν και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω στην τύχη μου, ότι ο σύλλογος μπορεί να είναι τόσο τυχερός σε μια δύσκολη εποχή. Κι αυτό, γιατί βρήκε εύπορους ιδιοκτήτες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν την ομάδα, αλλά ο σύλλογος θα χρησιμοποιήσει τα λεφτά με τον σωστό τρόπο, όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα», ήταν τα «λόγια» του.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X