Η ιστορία της ΑΕΚ οδηγεί το μέλλον! - Δύο γκολ ο Δημητριάδης, ένα ο Γεωργέας στο 4-0 της Κ19 επί της Λαμίας

Η ιστορία της ΑΕΚ οδηγεί το μέλλον! - Δύο γκολ ο Δημητριάδης, ένα ο Γεωργέας στο 4-0 της Κ19 επί της Λαμίας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Κ19 παρουσιάστηκε καθολικά ανώτερη -ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- στην αναμέτρηση με τη Λαμία Κ19, επικρατώντας 4-0 στο Γαλάτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 4-0 τη Λαμία σε αγώνα για την εξ αναβολής 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι σε όλο το 90λεπτο και έφτασαν στο πρώτο γκολ με σκόρερ τον Αντώνη Γεωργέα μετά από προσπάθεια και πάσα του Λεονάρντο Μούτσα. Το δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστικό για την ΑΕΚ που έφτασε σε τρία ακόμα γκολ.

Στο 67′ έγινε το 2-0 από το κόρνερ του Πέτρου Σβίγκου και την κεφαλιά του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, όμως ο τοπ σκορερ της μέρας ήρθε από τον πάγκο και αυτός ήταν ο Νίκος Δημητριάδης, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε τις ασίστ από Αντώνη Γεωργέα και Λουκά Μαρούτση και πέτυχε δύο γκολ στο 83′ και στο 86′ αντίστοιχα.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Παπανικολόπουλος, Σβίγκος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Γιαννούλης (60′ Χατζηνικολάου) Μαρούτσης, Μούτσα (82′ Γεωργάτος) Κυρσανίδης (60′ Κρουσελνίτσκι) Γεωργέας, Ανδρικόπουλος (55΄Παπανικολόπουλος) Κοντορουχάς (82′ Δημητριάδης).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X