ΑΕΚ: «Σάρωσε» τα μετάλλια η ποδηλασία

ΑΕΚ: «Σάρωσε» τα μετάλλια η ποδηλασία
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει εντυπωσιακή παρουσία στο GRAN-FONDO ΘΥΣΙΑΣ Πάτρα-Καλάβρυτα, τον μεγαλύτερο και σπουδαιότερο αγώνα που διεξάγεται αυτή την περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το GRAN-FONDO ΘΥΣΙΑΣ Πάτρα-Καλάβρυτα, ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος αγώνας ποδηλασίας στη χώρα μας, που γίνεται πάντα τέτοιες μέρες για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 με την παρουσία της ΑΕΚ.

Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες εκκίνησαν από το Λιμάνι της Πάτρας με κατεύθυνση τα Καμίνια Αχαΐας, μετά έκαναν στροφή 180 μοιρών και μέσο της Οβρυάς συνέχισαν στη 111 Πατρών-Τριπόλεως. Εν συνεχεία έστριψαν αριστερά προς Χαλανδρίτσα και πέρασαν από τα περισσότερα απαράμιλλης ομορφιάς χωριά του Νομού Αχαΐας για να τερματίσουν στην Ιστορική Μονή Αγίας Λαύρας. Μερικά από αυτά ήταν η Βλασία το Μάνεση, Καταρράκτης, Κομπηγάδι κλπ.

Οι ποδηλάτες σαν ένα πολύχρωμο ποτάμι πλημμύρισαν ευχάριστα όλη την διαδρομή και εισέπραξαν το χειροκρότημα των θεατών που από νωρίς το πρωί είχαν πάρει θέσεις κατά μήκος της διαδρομής για να απολαύσουν αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός που διοργανώνει εδώ και 45 χρόνια ο Ποδηλατικός Όμιλος Πάτρας.

Η Ομάδα μας στάθηκε αντάξια της ιστορίας της και κατέκτησε συνολικά μαζί με τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 5 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια στις ηλικιακές κατηγορίες του αγώνα.

Συγκεκριμένα:

Η Μυρτώ Τέσκου κατέκτησε την 1η θέση στην ατομική χρονομέτρηση και την 1η στον αγώνα granfondo στην κατηγορία Γυναικών 30-39. Η Μαριάννα Γιαμπάνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Κατηγορία 19-29, ενώ η Ελένη Νίκα πλασαρίστηκε στην 4η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 40+.

Χάλκινο μετάλλιο για τον Στράτο Μανωλίδη (17-18), ενώ ο Κυριάκος Πανούλας κατετάγη 15ος στην κατηγορία 19-29 και 1ος στην ειδική κατηγορία των Αστυνομικών.

Μεγάλες επιτυχίες είχαμε ακόμα μία φορά στους Μάστερς. Νίκος Κωνσταντόπουλος και Γεώργιος Χατζηπασχάλης σημείωσαν ένα τρομερό 1-2 στην Κατηγορία 55-59, ενώ ο Ανδρέας Γεωργόπουλος κατετάγη 5ος.

Ο τεράστιος Κώστας Κατσιλιέρης πρώτευσε και πάλι στην Κατηγορία 60-64, φέρνοντας άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στο Σύλλογο.

Τέλος, ο Ρωμύλος Καραβέζης πλασαρίστηκε στην 23η θέση (40-44), ο Βαγγέλης Σακέλλης στην 4η (50-54) και ο Δημήτρης Κωσταντής 21ος (50-54).

Την αποστολή συνόδευσαν ο βοηθός προπονητή, Λευτέρης Παπουτσάς, και ο υπεύθυνος της ομάδας, Άρης Καραγεωργίου.

Eυχαριστούμε θερμά τον χορηγό μας NATURE-TECH που υποστήριξε την αποστολή των αθλητών με διατροφικές μπάρες.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Π.Ο.Π. με την υποστήριξη της Περιφέρεια δυτικής Ελλάδος και των δήμων Πατρέων, Καλαβρύτων, δυτικής Αχαϊας και Ερυμάνθου.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X