Ίντερ Μαϊάμι: Ελπίζει για Μέσι και Μπουσκέτς

Ροτέν για Μέσι: "Δεν τον θέλουμε με 18 γκολ και 16 ασίστ κόντρα σε Ανζέ και Κλερμόν"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόκτηση των Λίο Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, ενδιαφέρεται η Ίντερ Μαϊάμι, με τους Αμερικάνους να έχουν ελπίδες πως μπορούν ολοκληρώσουν το διπλό deal.

Όσο περνάει ο καιρός και ο Λίο Μέσι δεν ανανεώνει με την Παρί Σεν Ζερμέν, ή δεν επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα, τόσο ελπίζουν στην Ίντερ Μαϊάμι πως μπορούν να τον αποκτήσουν. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για τον Αργεντινό σούπερ σταρ και ελπίζει πως μπορεί να τα καταφέρει να τον πείσει να περάσει τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στο MLS.

Παράλληλα, η Ίντερ Μαϊάμι ενδιαφέρεται και για τον Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μπαρτσελόνα και η ομάδα της Φλόριντα θέλει να πυροδοτήσει τη διπλή «βόμβα» και να αποκτήσει και τον Ισπανό αμυντικό μέσο.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον των Αμερικάνων για τον Μέσι και τον Μπουσκέτς το έχει επιβεβαιώσει με δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα και ο τεχνικός της ομάδας, Φίλ Νέβιλ. «Δεν θα το αρνηθώ. Υπάρχει αλήθεια στη φημολογία πως ενδιαφερόμαστε για τον Μέσι και τον Μπουσκέτς. Θέλουμε να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες του κόσμου στην ομάδα. Ο Μέσι και ο Μπουσκέτς είναι δύο από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους τα τελευταία χρόνια. Είναι εξαιρετικοί παίκτες οι οποίοι θα φέρουν τρομερά οφέλη στον οργανισμό. Θα άλλαζε τελείως το παιχνίδι για το MLS» ανέφερε αναλυτικά ο Άγγλος τεχνικός.

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X