Κλοπ: «Η Σίτι πήρε πρωτάθλημα χωρίς επιθετικό»

Κλοπ για την «επτάρα» στη Γιουνάιτεντ: «Τρελό αποτέλεσμα, κορυφαία απόδοση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο απουσίας του Έρλινγκ Χάαλαντ από το ντέρμπι της Σίτι με την Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι οι «Πολίτες» πήραν πρωτάθλημα χωρίς να έχουν επιθετικό.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που δε διαφέρει από τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρουμε ότι είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, κι ότι έρχεται μια τεράστια εβδομάδα. Όλη η προσοχή μας είναι στο ματς με τη Σίτι, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τα άλλα παιχνίδια.

Η αμφίβολη συμμετοχή του Χάαλαντ δεν αλλάζει πάρα πολύ τα πλάνα μου. Όταν προετοιμάζεις ένα παιχνίδι, το προετοιμάζεις έτσι ώστε να αποφύγεις την τελική πάσα, όπου ο Χάαλαντ μπαίνει πραγματικά στο παιχνίδι. Είναι σωστός επιθετικός, αλλά έγιναν πρωταθλητές χωρίς επιθετικό.

Έτσι είναι, ποτέ δε ξέρεις 100% ποιος μπορεί να παίξει. Τώρα είναι ξεκάθαρο ότι η πρώτη τετράδα είναι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορούμε να πάμε. Δεν έχουμε την καλύτερη θέση, αλλά είναι πιθανό», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Κλοπ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X