Έθαψαν την απόφαση της απολογίας του Μαρινάκη!

Έθαψαν την απόφαση της απολογίας του Μαρινάκη!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την απόφαση μετά την απολογία του προέδρου του Ολυμπιακού που αγνοείται εδώ και τέσσερις μήνες!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 6 Νοεμβρίου του 2022, μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε στο Ρέντη on camera -μεταξύ άλλων- τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είναι μία σφαγή που δεν έχει προηγούμενο. Με ένα στημένο διαιτητή, από μία στημένη ομοσπονδία στην οποία λειτουργεί το παρακράτος, το οργανωμένο έγκλημα… Από το πρώτο λεπτό η διαιτησία ήταν καραστημένη! Πρέπει να σταματήσει αυτό το τσίρκο που όλοι βλέπουμε. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Να μη συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε αυτή την παρωδία… Όταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα, πρέπει και εμείς να δούμε τι θα κάνουμε…».

Για αυτές τις δηλώσεις του, κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να απολογηθεί για «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις, εξύβριση και δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων» (μαζί με αυτόν και ο Γιάννης Βρέντζος). Αυτό συνέβη στις 24 Νοεμβρίου. Από τότε έχουν περάσει τέσσερις και πλέον μήνες και ακόμα δεν υπάρχει απόφαση!

Κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει το γιατί μία υπόθεση που θα έπρεπε να έχει εκδικαστεί και να υπάρχει ήδη απόφαση, έχει «εξαφανιστεί». Έχει… θαφτεί για την ακρίβεια από την Αθλητική Δικαιοσύνη! Δε θα αναφερθούμε καν στο πως εξαφανίζονται ποινές όπως για παράδειγμα αυτή που είχε επιβληθεί σε Μαρινάκη και Καραπαπά για τα όσα έκαναν στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν για το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο είχαν τιμωρηθεί αρχικά με 15 μέρες αποκλεισμό, αλλά επειδή πλησίαζε το ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ η ποινή έπεσε στις… πέντε μέρες!

Προσπαθώ να διαβάζω, όσο πιο πολλούς συναδέλφους και «συναδέλφους» μπορώ. Θέλω να έχω σφαιρική άποψη για το πως βλέπει η κάθε πλευρά το κάθε θέμα. Γράφουν λοιπόν οι… καλοί οι αδέσμευτοι και αντικειμενικοί δημοσιογράφοι πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι τοξικό. Όχι κύριοι. Δεν είναι τοξικό το ποδόσφαιρο. Οι παράγοντές του είναι και αυτοί είναι συγκεκριμένοι. Απλά δεν τολμάτε να γράψετε τα ονόματά τους και εξισώνετε το κλέψιμο ενός ανθρώπου που πεινούσε με έναν βιασμό! Ξεπλένετε πράγματα με απίστευτη ευκολία.

Και όταν υπάρχει θέμα κατά της ΑΕΚ επειδή η ομάδα αυτή δεν είναι τόσο ισχυρή στα ΜΜΕ επειδή ο ιδιοκτήτης της δεν έχει τέτοια που να είναι σχετικά με τον αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο, βαράτε στο ψαχνό. Όταν όμως υπάρχει θέμα κατά των άλλων, φροντίζετε να τα βάλετε όλα στο πλυντήριο. Ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ!

Ποιος έβριζε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη σύσκεψη; Ποιος πέταξε φούστα; Ποιος έκανε τόσο καιρό εμετικές δηλώσεις; Αυτοί προκαλούν την τοξικότητα. Όταν ο Χιμένεθ είχε σηκώσει το μεσαίο δάχτυλο στη Λεωφόρο είχε τιμωρηθεί και μετά η ποινή του έγινε μεγαλύτερη. Τώρα οι ποινές είτε μειώνονται, είτε δεν βγαίνουν, είτε τύποι δεν καλούνται σε απολογία! Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα.

Αυτή τη στιγμή, η Κυβέρνηση κάνει ότι δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μαθαίνει τίποτα. Ασχολείται με όσα τις υποδεικνύει κάποιος. Έφτασε ο Πρωθυπουργός να πάρει τηλέφωνο τον Τσέφεριν. Αλλά για τα όσα έγιναν στην ΕΠΟ ο Μητσοτάκης δεν είπε κάτι. Ούτε ο Εκπρόσωπος Τύπου. Όσο για τον Αυγενάκη, εδώ γελάνε και τα πλακάκια! Εμφανίστηκε πριν τη σύσκεψη με ένα tweet για τη διαιτησία και εκτότε αγνοείται!

Και επειδή εδώ δε μιλάμε πολιτικά και το μόνο που μας νοιάζει είναι η ΑΕΚ, βγήκε και ο Τσίπρας να μιλήσει για τα δοκάρια. Ας τον ενημερώσει κάποιος -γιατί πάλι βγήκε σε κενή εστία και έστειλε τη μπάλα… άουτ- πως η ΑΕΚ δε χαμήλωσε κανένα δοκάρι για να κερδίσει παιχνίδι. Ο Ατρόμητος το έπραξε και αποδείχθηκε! Η ΑΕΚ πήγε, έπαιξε και κέρδισε στο γήπεδο όταν όλα ήταν κανονικά! Στα ίσα! Άλλοι παρανόμησαν και δε θα απολογηθούμε για αυτό!

ΥΓ: Επειδή κάποιοι έχουν ξεφύγει, καλύτερα να καταγράψουμε κάποια γεγονότα γιατί έχει παραγίνει το κακό. Ραδιοφωνικός παραγωγός στη Θεσσαλονίκη που εμφανίζεται στα social media με φανέλα ομάδας (δικαίωμά του φυσικά και δεν τον κατακρίνω για την ομάδα που υποστηρίζει), έγραψε στην εφημερίδα που εργάζεται: «Ακόμη και αυτοί οι αχαρακτήριστοι οπαδοί της ΑΕΚ που έβριζαν παίκτες της Εθνικής…».

Εγώ είμαι… καλοπροαίρετος και θα δεχθώ ότι ήταν «δικοί» μας, αυτοί οι τέσσερις – πέντε, που (κακώς για μένα) έβρισαν παίκτη που φορούσε το εθνόσημο. Άλλωστε στη Νέα Φιλαδέλφεια δύσκολα θα βρεις Παοκτσή (οι οπαδοί του οποίου πλέον βρίζουν τον Πασχαλάκη μετά το φτύσιμο που τους έριξε για να πάει στον Ολυμπιακό).

Όμως βρε κλόουν, εσύ που βρίζεις τους οπαδούς της ΑΕΚ πού ήσουν όταν ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ομάδας που υποστηρίζεις έβγαζε επίσημες ανακοινώσεις κατά της Εθνικής Ελλάδος και έλεγε ρητά και κατηγορηματικά πως δε θα επιτρέψουν να παίξει στο γήπεδο «σας»; Και κάτι τελευταίο. Ποιοι οπαδοί ρε Μπούφο αποθέωσαν τον Κωνσταντέλια όταν μπήκε στο γήπεδο; Οι ίδιοι δεν ήταν;

ΥΓ 2: Για το παιχνίδι με τον Πάοκ το μόνο βέβαιο είναι ότι παρότι ο τοξικός θα λείπει από τον πάγκο (και τουλάχιστον για ένα ματς θα γλιτώσουμε τα καραγκιοζιλίκια του) θα βρεθούν άλλοι που θα κάνουν το ίδιο με ανάλογο ζήλο και πάθος. Εδώ το έκαναν στο ματς της Β ομάδας τους στη Λάρισα… Άλλωστε αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι ο πρώτος που ξεκινάει μανούρες σε κάθε γήπεδο. Μακάρι πάντως μετά το ματς να μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο και όχι όπως μετά την αναμέτρηση της κανονικής περιόδου, όπου καταστρατηγήθηκαν πάλι κανονισμοί διαιτησίας υπέρ τους.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X