Αλμέιδα: «Θέλουμε το πρωτάθλημα, δεν σκέφτομαι με πίεση» (VIDEO)

Αλμέιδα: «Θέλουμε το πρωτάθλημα, δεν σκέφτομαι με πίεση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και το αν υπάρχει πίεση στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια.

Η ΑΕΚ πηγαίνει στην Τούμπα μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα και κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για το Κυριακάτικο ντέρμπι, το αν υπάρχει πίεση στα αποδυτήρια της Ένωσης, τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα, αλλά και την προετοιμασία στο διάστημα της διακοπής.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας για τον ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και πως την Κυριακή θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι «απρόμαυροι» καταθέτουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε ματς.

Ο Ματίας Αλμέιδα σε ερώτηση για το αν υπάρχει πίεση στην ΑΕΚ μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτέλεσματα ενόψει του αγώνα της Τούμπας τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να κερδίζουμε. Το τελευταίο διάστημα είχα λίγο χρόνο και διάβασα αρκετά την ιστορία των ομάδων στην Ελλάδα, είδα πως η ΑΕΚ τα τελευταία 20 χρόνια έχει πάρει λίγες φορές το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Προσωπικά δεν σκέφτομαι με την πίεση. Είμαστε δεύτεροι, όποιος θέλει να δει κάτι άλλο είναι ΟΚ, αλλά έχει να κάνει με στρατηγική. Ξέρω την ομάδα μου, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και επίσης ξέρω πως η αλλαγή της νοοτροπίας θα πρέπει να είναι γενική»

Δείτε την συνέντευξη του Ματίας Αλμέιδα 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X