Ο Γκαρσία δεν ήθελε με τίποτα να χάσει την Τούμπα

Ο Γκαρσία δεν ήθελε με τίποτα να χάσει την Τούμπα
Photo Credits: INTIME

Ότι περνούσε από τα πόδια του έκανε ο Λιβάι για να φορτσάρει και να διεκδικήσει ακόμα και θέση στην ενδεκάδα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο δύσκολα για την ΑΕΚ ήταν να ισορροπήσει αγωνιστικά χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟ, άλλο τόσο δύσκολο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ήταν να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που του προέκυψαν και πάλι ενοχλήσεις στην προπόνηση μετά το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους, ο επιθετικός από το Τρινιντάντ ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να προλάβει την Τούμπα.

Αυτό που έδειξε τόσο η χθεσινή, όσο και η σημερινή προπόνηση, είναι πως ο Γκαρσία τελικά το κατάφερε. Και τις δυο μέρες στα Σπάτα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Και θα βάλει στα πόδια του αύριο και ακόμα μια δυνατή προπόνηση. Αυτό σημαίνει πως το πιο πιθανό σενάριο είναι να ξεκινήσει βασικός στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε ο Λιβάι αισθάνεται πως κάτι χρωστάει από το αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, καθώς την φάση με τον Ίνγκασον δεν την έχει ξεχάσει. Ενώ ο Γκαρσία είχε σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ και στον πρώτο γύρο στην Φιλαδέλφεια.

Βέβαια το πιο σημαντικό απ’ όλα για τον Λιβάι, ήταν να μπορέσει να ξεπεράσει εντελώς το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε από τα τέλη Φλεβάρη. Και να γυρίσει απολύτως δυνατός και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Άλλωστε ακριβώς επειδή υπάρχει και συνέχεια μετά την Τούμπα, όσο ισχυρή και αν ήταν η επιθυμία του Γκαρσία για να παίξει, δεν θα έμπαινε σε φουλ ρυθμούς αν δεν ήταν απολύτως καλά.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X