Γκουαρδιόλα: «Δεν έχω αλλάξει άποψη για τη Λίβερπουλ, μπορεί να κερδίσει τους πάντες»

Γκουαρδιόλα: «Δεν έχω αλλάξει άποψη για τη Λίβερπουλ, μπορεί να κερδίσει τους πάντες»
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ αλλά και για την κατάσταση του Έρλινγκ Χάαλαντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ντέρμπι ξεκινά η δράση στην Premier League μετά τη διακοπή, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ για την 29η αγωνιστική.

Οι «πολίτες» βρίσκονται στο κυνήγι της Άρσεναλ και θέλουν οπωσδήποτε τρίποντο, ωστόσο πιθανότατα δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα, μίλησε τόσο για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ όσο και για την κατάσταση του Χάαλαντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καταλανός:

Για τη Λίβερπουλ: «Ο Γιούργκεν Κλοπ κι εγώ γνωριζόμαστε και είμαστε προπονητές πολλά χρόνια. Όλοι οι σύλλογοι μπορούν να έχουν σκαμπανεβάσματα. Η γνώμη μου για τη Λίβερπουλ παραμένει η ίδια είτε κατακτήσει το Champions League είτε έχει σκαμπανεβάσματα.

Θα είναι πάντα μεγάλοι αντίπαλοι. Έχουμε αυτό το παιχνίδι και μετά ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από τόσα χρόνια, συνεχίζουμε να παλεύουμε, κάτι που είναι υπέροχο. Η νίκη είναι καλή και δίνει αυτοπεποίθηση. Μπορούν να νικήσουν τους πάντες (Λίβερπουλ), όπως μπορούμε να τους νικήσουμε όλους. Ένα παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι».

Για τον Χάαλαντ: «Αναρρώνει και θα δούμε πώς θα νιώθει στην τελευταία προπόνηση. Το ποδόσφαιρο είναι η ποιότητα των παικτών. Ο Χάλαντ έχει τις ικανότητές του, ο Χούλιαν έχει τις δικές του ικανότητες. Εξαρτάται, οι περισσότεροι παίκτες επέστρεψαν χθες, δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Σήμερα είναι η τελική αξιολόγηση».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X