Κλοπ: «Δεν αλλάζει τα πλάνα μου η απουσία του Χάαλαντ, η Σίτι πήρε πρωτάθλημα χωρίς επιθετικό»

Κλοπ: «Δεν αλλάζει τα πλάνα μου η απουσία του Χάαλαντ, η Σίτι πήρε πρωτάθλημα χωρίς επιθετικό»
Photo Credits: INTIME

O Γιούργκεν Κλοπ έκανε δηλώσεις για το επερχόμενο ντέρμπι μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα μεγάλο ντέρμπι ξεκινάει ξανά η δράση στην Premier League, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής.

Οι «Πολίτες» είναι πολύ πιθανό να έχουν μία σημαντική απουσία, αφού ο Έρλινγκ Χάαλαντ αντιμετωπίζει τραυματισμό και μάλλον δεν θα αγωνιστεί. Παρόλα αυτά, ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως η ενδεχόμενη απουσία του Νορβηγού δεν αλλάζει τα πλάνα του όσον αφορά το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που δεν διαφέρει από τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρουμε ότι είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, κι ότι έρχεται μια τεράστια εβδομάδα. Όλη η προσοχή μας είναι στο ματς με τη Σίτι, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τα άλλα παιχνίδια.

Η αμφίβολη συμμετοχή του Χάλαντ δεν αλλάζει πάρα πολύ τα πλάνα μου. Όταν προετοιμάζεις ένα παιχνίδι, το προετοιμάζεις έτσι ώστε να αποφύγεις την τελική πάσα, όπου ο Χάλαντ μπαίνει πραγματικά στο παιχνίδι. Είναι σωστός επιθετικός, αλλά έγιναν πρωταθλητές χωρίς επιθετικό. Έτσι είναι, ποτέ δεν ξέρεις 100% ποιος μπορεί να παίξει. Τώρα είναι ξεκάθαρο ότι η πρώτη τετράδα είναι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορούμε να πάμε. Δεν έχουμε την καλύτερη θέση, αλλά είναι πιθανό»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X