Με Γκατσίνοβιτς-Βίντα η ΑΕΚ στην Τούμπα - Εκτός ο Μουκουντί, μέρος του προγράμματος ο Φαν Βέερτ

Με Γκατσίνοβιτς-Βίντα η ΑΕΚ στην Τούμπα - Εκτός ο Μουκουντί, μέρος του προγράμματος ο Φαν Βέερτ
Photo Credits: INTIME

Επιστροφή Γκατσίνοβιτς - Βίντα ενόψει Τούμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα πλέι οφ.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ντομαγκόι Βίντα να  επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων για το επερχόμενο ματς στη Τούμπα. Ο Γκατσίνοβιτς τις προηγούμενες μέρες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και σήμερα μπήκε σε φουλ ρυθμούς και δήλωσε παρών για το παιχνίδι της Κυριακής. Ενώ προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και ο Ντομογκόι Βίντα που αντιμετώπιζε κάκωση στο δεξί γόνατο.

Ετσί λοιπόν γεμίζει το οπλοστάσιο  του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα της Κυριακής και δεν αποκλείεται ένας από τους δύο ή αμφότεροι να είναι στο βασικό σχήμα.

Στα αρνητικά νέα της ημέρας ότι ο Αρολντ Μουκουντί δεν μπήκε ούτε σήμερα σε ρυθμό προπονήσεων και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Κυριακής πλέον.

Μέρος  της προπόνησης έβγαλε ο Τομ Φαν Φέερτ, ο οποίος έχει κάποιες ελπίδες να μπει αποστολή, αλλά πλέον και αυτές είναι λίγες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X