ΑΕΚ: Φινάλε στην 11η θέση για την ανδρική ομάδα πόλο

Εικόνες από το ΝΟ Χίου- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις για φέτος στην 11η θέση του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα πόλο ανδρών της ΑΕΚ ηττήθηκε στο κολυμβητήριο του Αλίμου από την Γλυφάδα με 8-5, παρέμεινε στους 30 βαθμούς στον όμιλο των υποδεέστερων ομάδων της Α1 κατηγορίας και μετά τη νίκη του Υδραϊκού επί του Ηλυσιακού τελείωσε τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση και κατέλαβε την 11η θέση.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, ο Νίκος Στελλάτος,  μετά τον αγώνα με τον ΑΝΟΓ που ήταν και ο τελευταίος της σεζόν μίλησε στο pisina.net για την φετινή, αλλά και την νέα ΑΕΚ. Υποστήριξε ότι βασικό μέλημα των ιθυνόντων του τμήματος θα πρέπει να είναι ο σχηματισμός ενός κορμού από νέα παιδιά που θα αποτελέσουν την καλή ομάδα της Ένωσης τα επόμενα χρόνια. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η φετινή χρονιά ήταν μια χρονιά που είχε στόχο την παραμονή, τον πετύχαμε και πιστεύω πως η ομάδα έπαιξε καλό πόλο και έφτασε στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Οι υπεύθυνοι του τμήματος θα αποφασίσουν για το μέλλον και τον σχεδιασμό της ομάδας. Δεν μπορώ να πω ποιος θα είναι προπονητής και ποιος όχι, αλλά σαν παίκτης που έχει μια εμπειρία είναι η ομάδα να δημιουργήσει έναν κορμό από νέα παιδιά που θα έχει ένα βάθος 5ετίας και ανάλογα να πλαισιωθούν με κάποιους έμπειρους παίκτες».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X