Ο Ποτσετίνο είναι διατεθειμένος να περιμένει την Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι

Ο Ποτσετίνο είναι διατεθειμένος να περιμένει την Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μαουρίσιο Ποτσετίνο θέλει να αναλάβει την Ρεάλ Μαδρίτης και είναι διατεθειμένος να περιμένει τους Μαδριλένους να του καταθέσουν πρόταση μέχρι το καλοκαίρι.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κάρλο Αντσελότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, το προσεχές καλοκαίρι. Η θέση του πάγκου της «Βασίλισσας» αποτελεί όνειρο για κάθε προπονητή, καθώς οι Μαδριλένοι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη.

Ένα όνομα που συνδέεται τις τελευταίες μέρες για να πάρει τη θέση του Ιταλού τεχνικού, είναι αυτό του Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Ο ίδιος είναι διατεθειμένος, να περιμένει αν θα του γίνει πρόταση για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.

Τελευταία ομάδα του Αργεντινού τεχνικού ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν από την οποία και αποχώρησε το 2022 και από τότε ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X