Προμηθέας Πάτρας - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Προμηθέας Πάτρας - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Κακή εμφάνιση και εικόνα από την ΑΕΚ με τους περισσότερους παίκτες να βρίσκονται σε άσχημη ημέρα.

Η ΑΕΚ έχασε με κάτω τα χέρια από τον Προμηθέα με σχεδόν όλους τους παίκτες σε κακό βράδυ.

Μπρίντον Λεμάρ: O Αμερικανός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ήταν άστοχος, πήρε δύσκολα και επιπόλαια σουτ. Είχε και έναν τραυματισμό στο τέλος στο δάκτυλο, που μακάρι να είναι επιπόλαιος.

Αϊζάια Μάιλς: Κακό παιχνίδι για τον Μάιλς, έχασε πολλά ελεύθερα σουτ που είναι εύκολα για την κλάση του, έκανε χαζά φάουλ και δεν βοήθησε καθόλου της ομάδα.

Πιέρ Οριόλα: Η χειρότερη εμφάνιση του Ισπανού με την φανέλα της ΑΕΚ, στην κυριολεξία τα έκανε όλα λάθος σε άμυνα και επίθεση, παρόλο που είχε διάθεση να παλέψει.

Δημήτρης Φλιώνης: Ξεκίνησε καλά τον αγώνα αλλά στην συνέχεια χάθηκε και αυτός στην κακή εικόνα της ΑΕΚ, ενώ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Καουάν.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλιαμς ήταν ίσως ο μόνος που διασώθηκε από το «ναυάγιο» της Ένωσης. Όπως ήταν λογικό χρειάστηκε κάποια λεπτά για να βρει ρυθμό, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ότι έχει επιστρέψει μια χαρά από τον τραυματισμό του.

Κώστας Παπαδάκης: Μπήκε για λίγα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε 4 πόντους και μετά για κάποιο λόγο δεν ξαναπάτησε παρκέ.

Άλεξ Μάντσεν: Ο Μάντσεν έπαιξε λίγο, ήταν μέσα στο καλό διάστημα που η ΑΕΚ γύρισε το παιχνίδι και ισοφάρισε, όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, δεν είχε αντίπαλο στο ποστ, όμως φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ κάτι που τον έβγαλε από τον ρυθμό του και δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στην συνέχεια.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Λίγα πράγματα από τον Ξανθόπουλο, που δεν μπορούσε με τίποτα να ακολουθήσει τους γρήγορους γκαρντ του Προμηθέα στην άμυνα, όμως μοίρασε πάλι 5 ασίστ.

Αντώνης Κόνιαρης: Ο Κόνιαρης μπήκε για να βοηθήσει αμυντικά, δεν τα πήγε άσχημα, όμως η διστακτικότητα του στην επίθεση χάλασε μερικές επιθέσεις της ΑΕΚ.

Κωστής Γόντικας: Ο Γόντικας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, πήρε παραμάζωμα τους ψηλούς του Προμηθέα, αλλά περιέργως και αυτός έμεινε στον πάγκο στην συνέχεια και ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο.

Ακίλ Μίτσελ: Μέτριο βράδυ για τον Μίτσελ, που η αλήθεια είναι ότι δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά από τους συμπαίκτες του, ενώ όποτε πήρε την μπάλα στο ποστ, τελείωσε εύκολα τις φάσεις.

Ηλίας Καντζούρης: Μετά το εκπληκτικό κοουτσάρισμα που έκανε με τον Παναθηναϊκό, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα απέναντι στον Προμηθέα. Περίεργο ροτέισον, παίκτες ξεχάστηκαν στον πάγκο παρά την καλή τους εμφάνιση, ενώ η επιμονή σε κάποιους άλλους δεν βοήθησε την ομάδα. Τώρα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του για έναν τελικό στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X