«Α.Σ. ΠΕΡΑ - Αθλητική πορεία από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα»

«Α.Σ. ΠΕΡΑ - Αθλητική πορεία από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα»

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου ο ΑΣ Πέρα σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 ο Αθλητικός Σύλλογος Πέρα σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες με ευρεία συμμετοχή 68 συλλόγων από όλη την Ελλάδα και περισσότερων από 2.000 αθλητών σε Αγωνιστικές και Προαγωνιστικές κατηγορίες.

Οι αγώνες με την επωνυμία «Α.Σ. ΠΕΡΑ – Αθλητική πορεία από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα» θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης” (ΟΑΚΑ) Κλειστό κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη 1, Πύλη Δ. 15123 Μαρούσι.

Οδηγίες πρόσβασης: Η Γενική είσοδος στο Ο.Α.Κ.Α., για το κολυμβητήριο, είναι η Είσοδος Δ. (παρκινγκ 6).

Σύντομο Πρόγραμμα:

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 12:00,  θα πραγματοποιηθεί η Τελετή έναρξης και η παρέλαση των ομάδων.

Το πρωί του Σάββατου 1 και της Κυριακής 2 Απριλίου αγωνίζονται οι προαγωνιστικές κατηγορίες – ηλικίες 9-10-11-12 ετών.

Το μεσημέρι και το απόγευμα οι Αγωνιστικές κατηγορίες – ηλικίες  από 13 έως OPEN.

Οι απονομές θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, χωρίς να  διακόπτεται η ροή των αγώνων.

Πρωί προαγωνιστικές κατηγορίες ηλικία 9-10-11-12 ετων

Μεσημέρι και απόγευμα Αγωνιστικές κατηγορίες ηλικία απο 13 εως OPEN

Πρωταγωνιστική Κατηγορία

1. Αγοριών – Κοριτσιών 12 ετών

2.Αγοριών – Κοριτσιών 11 ετών

3.Αγοριών – Κοριτσιών 10 ετών

4. Αγοριών – Κοριτσιών 9 ετών

Αγωνιστική Κατηγορία

5. Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α

6. Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β

7. Παίδων – Κορασίδων

8. Εφήβων – Νεανίδων

9. Ανδρών – Γυναικών

Δύο λόγια για τον Σύλλογο:

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑ ιδρύθηκε το 1923 στην Κωνσταντινούπολη, αν και προϋπήρχε υπό διάφορες ονομασίες όπως «ΕΡΜΗΣ», «ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΠ» κλπ στην περίφημη περιοχή του Πέραν. Ως ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της ομογένειας  ανέπτυξε μεγάλη αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα. Αργότερα, ο Α.Σ.ΠΕΡΑ, λόγω των διαδοχικών διώξεων επανιδρύθηκε το 1973 στην Αθήνα από Περαιώτες. Στη μακρόχρονη  αθλητική παρουσία του Α.Σ.ΠΕΡΑ και παρά τις δυσκολίες, οι ομάδες του κατέκτησαν διακρίσεις και πολλά πρωταθλήματα. Ενδεικτικά, αναφέρονται οι εντυπωσιακές επιδόσεις των αθλητών στίβου, της άρσης βαρών, του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, ενώ οι επί σειρά ετών οι μεγάλες επιτυχίες στο πινγκ πονγκ καθιέρωσαν τον Α.Σ.ΠΕΡΑ πρωταγωνιστή στο άθλημα αυτό, που συνεχίζει να είναι ως γνωστόν και στην Ελλάδα.

Σήμερα είναι ένας σύγχρονος σύλλογος που διατηρεί την ιστορική του ταυτότητα και την αθλητική του παράδοση με έδρα στο Παλαιό Φάληρο και αναπτύσσει τμήματα  κολύμβησης, τέννις, πινγκ πονγκ, μπάσκετ, βόλεϊ και σκακιού.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X